Show aviatic la Caransebeș! Vezi când are loc spectacolul aerian!

modelmic

 

Recent, administraţia locală caransebeșeană a primit de la directorul Aeroclubului României, George Rotaru, confirmarea privind organizarea unui miting aviatic la Caransebeş.

Data aleasă a fost 26 septembrie, la două săptămâni după mult așteptatele Serbări ale Cetății.

„Nu a fost aleasă ziua de 12, când au loc Serbările Cetăţii, ci cea de 26, deoarece în al doilea weekend din  luna septembrie, membrii Aeroclubului României vor participa la un concurs internaţional şi, în acest context, am fost de acord să amânăm mitingul cu două săptămâni”, a declarat primarul Marcel Vela.

Spectacolul aviatic i-a lăsat cu gura căscată pe caransebeșeni anul trecut, iar pentru această toamnă autoritățile locale promit un show și mai impresionant. La eveniment vor participa și echipaje din cadrul Inspectoratului General de Aviație cu tehnica militară specializată pe care o vor pune în practică pe cerul caransebeșean.

 „Pentru acest miting am primit de la generalul Cristinel Reliu, inspector-şef al Inspectoratului General de Aviaţie din Ministerul Afacerilor Interne, confirmarea că în derularea acţiunii s-ar putea să participe şi IGA cu tehnică militară aviatică, aceasta urmând să fie prezentată în cadrul acestei manifestări.

Sperăm să fie un eveniment frumos, să ne ajute vremea, şi toţi cei care iubesc zborul să fie într-un număr cât mai mare pe Aeroportul din Caransebeş”, a explicat primarul Marcel Vela.

Cosmin VLAD

Foto: vela.ro

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei