Și dacă spui Custom, spui rock, pentru a doua seară în Poiana Golului!

modelmic

 

Și dacă e Custom, e musai rock în Poiana Golului! Reșița a vibrat la înălțime pe ritmuri mai mult sau mai puțin hard, dar care au atras ca un magnet mulțimea.

Pe când cerul încă își dezvăluia ultimele nuanțe roșiatice, reminiscențe ale luminii de peste zi, iar întunericul se încăpățâna să pună stăpânire peste Reșița, Poiana Golului a început să prindă viață. Tineri și adulți au venit în poiana de deasupra orașului pentru a simți vibrațiile unui spectacol de ritm, lumină  și culoare, alături de trupele care au încins scena în a doua seară de Custom.

Au făcut să răsune basul chitarelor și ritmul tobelor:

-Dimitri`s Bats
-Baby Elvis
-Melting Dice
-Alternosfera
-The Massive Wagons
-John Newman

Rock-ul nu e un gen făcut să fie luat de-a gata, el vine cu un manual de utilizare, dar acel manual este în fiecare dintre noi”, spunea un tânăr fascinat de acest stil muzical, iar manualul de utilizare l-a folosit fiecare dintre sutele de martori ai primului festival rock care s-a încăpățânat să se facă auzit de lângă stema ce străjuiește urbea.

DSC_0372

 

Peste 20 de trupe din Europa, Marea Britanie şi din Statele Unite ale Americii au decis să dea puls orașului la Custom Reșița, în ultima seară de festival fiind așteptați să urce pe scena din Poiana Golului:

Adam s Nest
Multiverse
The Road Band & Dean Bowman
Alex Calancea & Lupii
byron
UDO
Emir Kusturica & The No Smoking Orchestra.

S-au spus atâtea despre Custom și au curs atâtea slove din condeie, dar în cele din urmă povestea Custom o poate simți fiecare dintre cei care au participat la această revărsare de sunete și emoție, de trăiri pe ritmuri rock.

 

 

DSC_0414

 

DSC_0421

 

DSC_0411

Elena FRANȚ

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei