Și-a făcut mașina praf în spatele unui SUV, în Caransebeș!

accident caransebes

Evenimentul nefericit s-a petrecut în imediata apropiere a gării municipiului de pe Timiș. Se pare că șoferul autovehicului SUV Mazda a încercat să vireze la stânga prin locul marcat cu dublă linie continuă, pentru a ajunge la centrul de daune al service-ului Chirton, după cum se poate vedea și din imaginile surprinse. Din spate, circula regulamentar un alt autoturism, șoferul acestuia fiind surprins de manevra conducătorului auto al autovehiculului de teren.

Din fericire, în urma impactului nu au existat victime, deși sperietura celor doi bătrâni și a copilului din Seat nu va fi prea curând dată uitării, dar pagubele materiale sunt considerabile în cazul autoturismului Seat Toledo. Cert este că Mazda a fost imediat luată de la locul producerii accidentului , scoasă în afara drumului național care leagă municipiile Caransebeș și Lugoj, astfel că la sosirea poliției, nu știm ce măsurători s-au mai putut efectua și cât de concludente au mai putut fi acestea.

Polițiștii de la Serviciul Politiei Rutiere din Caransebeș au consemnat o înțelegere amiabilă între cei doi conducători auto, șoferul camionetei Mazda precizând că ,,a încetinit”, moment în care a fost lovit din spate de Seat. Deși, din imagini, roțile virate ale Mazdei ne dau cu totul altceva de înțeles …

 

Sergiu TABAN

Distribuie pe:

Stiri similare

2 Comentarii

  1. ambrus

    ce masuri a luat politia ?depasirea liniei dublucontinue e doar contraventie asa spune politistul si nu se suspenda permisul,el asa stie legea.Nu stiu ce cauta acolo.As vrea sa spuna ce masuratori a facut s-au ce martori a avut?

    Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei