Silviu Hurduzeu a ales! Rămâne alături de Mocioalcă! „Ştiu ce conţine scrisoarea şi o voi semna”!

modelmic

Lucrurile sunt în fierbere în cadrul PSD Caraș-Severin, după ce președintele filialei Ion Mocioalcă a anunțat că a semnat scrisoarea prin care se cere demisia președintelui Liviu Dragnea. Cu mai puțin timp înainte de începerea Comitetului Executiv al PSD Caraş-Severin, președintele Consiliului Județean, Silviu Hurduzeu și-a exprimat și el poziția față de scrisoare transmisă conducerii PSD.

Silviu Hurduzeu este practic primul președinte de Consiliu Judeţean din ţară care și-a manifestat public opțiunea. Acesta a declarat, pentru Agerpres, că susţine cele afirmate în scrisoare şi este alături de deputatul de Caraş-Severin, Ion Mocioalcă.

În această după-amiază va avea loc şedinţa Comitetului Executiv al PSD Caraş-Severin, convocat de preşedintele filialei judeţene, deputatul Ion Mocioalcă. Tema o constituie scrisoarea înaintată conducerii PSD de către vicepreşedinţi ai partidului şi de către preşedinţi de organizaţii judeţene. În şedinţa din această după-amiază, preşedintele PSD Caraş-Severin, Ion Mocioalcă, va supune discuţiei această scrisoare, pentru că pe parcursul zilei de vineri va fi un Comitet Executiv Naţional, unde se va participa cu un punct de vedere unitar. Eu, personal, voi semna această scrisoare, pentru că am fost şi sunt alături de preşedintele Ion Mocioalcă. Ştiu ce conţine scrisoarea şi o voi semna”, a precizat preşedintele Consiliului Judeţean Caraş-Severin, Silviu Hurduzeu.

Declarația lui Hurduzeu vine după ce anterior senatorul cărășean Ionuț Chisălită și-a arătat și el susținerea față de poziția adoptată de Mocioalcă. Pe de altă parte însă deputatul Luminița Jivan a semnat, alături de mai mulți primari cărășeni o declarație de susținere a președintelui PSD, Liviu Dragnea.

Comitetul Executiv Judeţean al PSD Caraş-Severin este programat joi, începând cu ora 13:00.

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

  1. gogu

    PSD CARAS SEVERIN REMORCA TIMISULUI .CE GINDITORI IN CARAS IAR SUNT INAFARA POLITICII MAJORITATII>MOCIOALCA SI TOTI CARANSEBESENII MERGETI IN GENUNCHI LA DRAGNEA<SA VA IERTE

    Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei