Silviu Hurduzeu: „Să oprim scumpirile nejustificate, goana după profit nu-și are locul!”

hurd

În România, prețurile au luat-o razna din cauza speculanților care se pare că profită de pe urma crizei create de noul virus. Reprezentanții PSD susțin că, potrivit decretului prin care a fost declarată starea de urgență, pot fi adoptate măsuri precum plafonarea prețurilor la alimentele de bază.

La rândul său, președintele Consiliului Județean Caraș-Severin, Silviu Hurduzeu susține că această goană după profit nu este binevenită în aceste momente.

Se impune ca Guvernul României să ia măsuri urgente pentru plafonarea prețurilor la alimentele de baza, medicamente și produse sanitare. Să oprim scumpirile nejustificate, goana după profit nu-și are locul în aceste momente”, a precizat președintele Consiliului Județean Caraș-Severin, Silviu Hurduzeu.

PSD are pregătit și va depune un proiect de lege, pentru a fi adoptat în regim de urgență, prin care să fie plafonate prețurile la alimentele de bază, medicamente și produse sanitare, dar nu la valoarea lor de astăzi, ci la media prețurilor din ultimele 3 luni. În plus, speculanții trebuie să plătească foarte dur pentru faptele lor, după cum susține liderul deputaților PSD, Alfred Simonis.

 

Elena FRANȚ

Stiri similare

2 Comentarii

  1. mihai

    Gigi, esti pe linga, ….cine discuta de apa, in prezentarea de mai sus, …?…atunci sa lasam statul sa nu ne ajute cu nimic in aceasta perioada grea prin care trecem….???, …..este clar, ….esti gigi contra….!!!..

    Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei