Simion, la Reșița: „Se fac știri de pe conturi false care folosesc imaginea AUR”

simion

Chiar dacă a câștigat alegerile și a ajuns în Parlamentul României, co-președintele AUR, George Simion, a promis că nu va uita de Reșița, chiar dacă este un oraș situat într-o zonă „uitată de lume”. Pe lângă promisiunile pe care le-a făcut la ultima sa vizită în municipiul de pe Bârzava simpatizanților reșițeni, Simion a ținut să dezmintă și câteva informații care îl incriminau.

S-au răspândit atât de multe minciuni, de la cele fabricate, la cele grosolane, despre noi, încât nici nu știu dacă ar mai trebui să dezmințim unele aberații de genul acesta. S-au făcut conturi false care fac trolling și e interesantă fiecare știre despre noi și ajung să se facă știri de pe conturi false care folosesc imaginea AUR.

Vreau să vă spun o minciună concretă răspândită pe internet cu o zi înainte de a ajung în Reșița: „Simion nu-și cunoaște istoria”. Am spus că la originea ideii României Mari, la originea ideii de la Nistru până la Tisa stă Mihai Eminescu și arătau la televiziuni că „Simion nu știe că în 1918 s-a realizat România Mare”, știe Simion, dat totodată știe munca depusă de generațiile unioniste de dinainte de făurirea României Mari și Simion cunoaște și poezia „Doina”, a declarat președintele AUR în timpul vizitei la Reșița.

Tot la Reșița a vorbit și despre românii din Valea Timocului și activitatea sa în rândul acestor comunități uitate de autoritățile române.

Am fost în rândul românilor timoceni, fie că depind acum de Serbia, sau depind de Bulgaria, este o tăcere suspectă privind comunitatea românilor de peste Dunăre, ne vom implica activ, vom avea un cabinet parlamentar la Bor, eu vin din această zonă, am descoperit istoria care nu se învață la școală, cunoscând acești oameni, românii din jurul granițelor. Cum a spus Nicolae Iorga: „România e o țară înconjurată de români”. Am rămas la fel, va fi una din prioritățile noastre să alinăm cumva durerea românilor din jurul granițelor, să ne ocupăm de toți românii timoceni”, a mai declarat George Simion.

 

Lorena POENARU

Distribuie pe:

Stiri similare

2 Comentarii

  1. Bender

    Așteptăm să ne scăpăm de CIUMA galbenă a PNL. Ne-am săturat de hoțiile lor, supraimpozitările nejustificate, se VREA o schimbare masivă cu 180 de grade a clasei politice de tot rahatul.Dacă e să fie A.U.R. să fie dar să se întâmple odată o schimbare în bine. Țara stă pe un butoi de pulbere, criza se întinde ca o molimă iar POPORUL tace și rabdă la nesfârșit mârșăviile neomarxistilor și iudelor politicianiste. Este o adevărată conspirație la adresa României și a poporului. Eu m-am săturat de situația asta și mascarada cu virusul făcătură covid, făcut în laborator pentru exterminare și controlul populației. Până când să mai răbdăm?

    Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei