A slăbit de la 95 la 68 de kilograme! Criolipoliza face minuni la salonul Diva B&G din Caransebeș!

criolipoliza

Salonul de cosmetică Diva B&G din Caransebeș, dispune de unul din aparatele care au revoluționat cosmetica mondială. Cosmeticiana Geta Românu – managerul Diva B&G, apreciază noul aparat ca fiind unul din cele mai performante în domeniul în care activează și pe care îl studiază neîncetat: ,„Criolipoliza este cea mai nouă tehnică de remodelare corporală folosită în clinicile europene de profil, bucurându-se de un mare succes în rândul femeilor dar și al bărbaților.

Iar dacă până acum în materialele dedicate remodelării corporale nu am oferit decât exemplul Cristinei Tistu, cu „bagajul“ de 42 de kilograme lăsat de-o parte în urma ședințelor de criolipoliză, este timpul să vă dezvăluim alte două cliente ale acestui salon care ne-au sesizat satisfacțiile lor după ce au beneficiat de serviciile salonului caransebeșean. Practic alte două rezultate demne de luat în seamă, pe care, la fel ca și în cazul Cristinei, le-am verificat pentru că noi nu credem în povești cu Alba ca Zăpada și nici în magia slăbirii peste noapte.

Nici nouă nu ne-a venit să credem, fiind vorba de multe kilograme la mijloc, dar lucrurile stau întocmai: talii mai subțiri, estetic recâștigat, încredere și optimism, iată datele pe care le-am descoperit la Claudia și la Rowena, toate acestea după ce aparatul de criolipoliză al salonului Diva B&G a făcut adevărate „minuni“.

Dar iat-o pe Rowena (în tricou verde în foto) înainte de a apela la serviciile Salonului Diva B&G, posesoare a unei greutăți de 88 de kilograme, fapt care a nemulțumit-o și pentru care a căutat soluții. A reușit să slăbească după numai o ședință de criolipoliză și trecerea la o alimentație echilibrată. Rezultatul după cinci săptămâni de la aplicare: talie de la 88cm a scăzut la 79cm, circumferința abdomenului a scăzut de la 107cm la 98cm, la picior de la 67.5cm la 62cm, ca să nu mai vorbim de greutatea Rowenei care a scăzut de la 88 la 77 kg! Așadar, fără a integra în programul ei activități sportive sau „mersul“ la sală, dar cu o alimentație bine drămuită. Recomandarea noastră ar fi ca în paralel cu o alimentație echilibrată, să nu ocoliți nici mișcarea.

crio

O altă clientă, Claudia, a sosit la salonul Getei Românu din Caransebeș având o greutate de 95 de kilograme, mândră și rotofeie bănățană în „țoalele“ ei. Salonul Diva B&G a făcut totul pentru a-i reda Claudiei feminitatea și bucuria de a interfera cu societatea, fără a se simți stânjenită de kilograme în plus. După câteva ședințe și aplicări ale manipulilor de criolipoliză, în paralel mergând pe un regim alimentar bine echilibrat, rezultatul nu s-a lăsat prea mult așteptat: Claudia a slăbit de la 95 de la kilograme, la 68! Așadar 27 de kilograme! Și e din nou frumoasă! Claudia se simte bine și recomandă tuturor doamnelor și domnișoarelor să apeleze cu toată  încrederea la serviciile salonului Diva B&G din Caransebeș.

Acestea sunt exemplele pe care vi le-am putut oferi pentru a înțelege că la Diva B&G nu poți cunoaște dezmăgirea iar dacă ți-ai propus o remodelare corporală de succes atunci ești într-adevăr pe mâinile potrivite. S-o recunoaștem, salonul Diva B&G funcționează și își capătă cu fiecare zi o notorietate binemeritată, prin puterea pe care i-o dau rezultatele obținute!

Pentru programări la Salonul de Cosmetică Diva B&G și informații suplimentare puteți apela numărul de telefon: 0724 850 733.

 

 

Ce spune cosmeticianul Geta Românu despre criolipoliză?

 Majoritatea doamnelor și domnișoarele au cel puțin o zonă unde grăsimea persistă, indiferent de alimentație sau de exercițiile fizice făcute. În loc să te dai bătută sau să iei în considerare efectuarea unei intervenții invazive precum liposucția, o soluție și o alternativă eficientă o reprezintă criolipoliza. Spre deosebire de liposucție, este o procedură non invazivă care îngheață grăsimea din zonele cu probleme.

Se pare că temperaturile negative extreme afectează celulele adipoase, într-o manieră care a dus la perfecționarea metodelor de remodelare a corpului“, a declarat pentru Reper 24, cosmeticiana salonului Diva B&G. Geta Românu se declară pe deplin mulțumită de rezultatele obținute în salonul ei și ne-a oferit spre exemplificare, modul în care se realizează remodelarea prin tehnica criolipolizei, aplicată chiar pe una din clientele prezente la salonul ei de cosmetică – Diva B&G vorbind despre criolipoliză ca despre o procedură non-invazivă care îngheață celulele adipoase în exces, pentru a fi apoi gradual eliminate de organism.

 

Ce se întâmplă cu grăsimea?

Posibil să vă întrebați, la fel ca și mine, ce se întâmplă cu celulele adipoase înghețate? Este o întrebare bună de altfel. Maniera în care funcționează aparatele de criolipoliza țintește celulele adipoase via temperaturi calibrate. La contactul cu temperaturile reci, celulele grase se cristalizează. În două luni, aceste celule adipoase mor, ceea ce stimulează sistemul imunitar să trimită enzime care să dezmembreze aceste celule astfel încât să poată fi eliminate în siguranță de către organism.

Ceea ce este interesant este că odată distruse, celulele adipoase nu mai revin. Dacă crești în greutate din nou, excesul de grăsime nu va fi depozitat în aceeași zonă tratată, vor apărea în altă parte, pe față, coapse, sau spate.

 

Care sunt așteptările pe care le pot avea reprezentantele sexului frumos în timpul procedurii?

Geta Românu consideră că în primul rând, clientele trebuie să se asigure că au alocat suficient timp procedurii. Deși nu există timp de recuperare necesar, fiecare zonă necesită cel puțin o jumătate de oră de tratament. Dacă tratezi mai mult de o zonă, adaugă o oră în plus pentru fiecare.

 

La ce rezultate te poți aștepta?

 „Rezultatele nu apar imediat, trebuie să ai răbdare. Cum am spus și mai sus, efectele au nevoie de timp să aibă loc. La câteva zile după tratament, vei observa îmbunătățiri semnificative, întrucât se va reduce stratul de grăsime și vei avea un aspect mai subțire.

Rezultatele finale ar trebui să fie vizibile după câteva săptămâni, moment în care poți decide dacă este cazul pentru o a doua ședință. Pentru majoritatea persoanelor, o singură ședință este suficientă pentru a avea rezultate, cu mențiunea că e bine să ai așteptări realiste. În medie, majoritatea pacienților văd o reducere a grăsimii de 20-30%. Poate că ți se pare puțin, însă vizual poate fi diferența între un abdomen plat și un abdomen cu grăsime“, afirmă Geta Românu.

 

Riscurile la care te expui?

Deși aparatul de criolipoliză a primit avizul de la FDA, există riscuri minore, la fel ca în cazul oricărei alte proceduri.

Cele mai comune efecte secundare ar putea fi înroșirea, umflarea și învinețirea zonei (efecte care dispar într-o săptămână, maxim două săptămâni). Este posibil să experimentezi și sensibilitate în zona respectivă, dar este temporară. Conform studiilor făcute în domeniu și prezentate de Geta Românu, criolipoliza nu produce daune mușchilor, ci mai degrabă, temperatura scăzută localizează doar celulele adipoase.

Unele persoane au întrebat dacă celulele adipoase care mor nu măresc nivelul colesterolului și trigliceridelor din sânge, însă analizele de sânge efectuate după efectuarea procedurii nu au indicat astfel de semne (nivelul de lipide al pacienților a rămas la fel ca înainte de procedură).

Întrebată despre aparatele pe care le are în dotarea salonului său, Geta Românu declară că la salonul Diva B&G nu există niciun aparat de tehnică de remodelare care să îi lipsească. „Le invit pe doamne să experimenteze și cred că vor fi plăcut impresionate de ceea ce le ofer. Cu siguranță nu vor fi dezamăgite“.

 

Sergiu TABAN

 

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei