Șoc pe scena politică! Șefa TSD Caraș-Severin, Mihaela Popovici, a trecut la PNL!

modelmic

Președinte TSD Caraș-Severin și membru vreme de 16 ani în cadrul PSD, Mihaela Popovici, fost consilier județean și actual manager al Spitalului Municipal din Caransebeș a trecut cu ,,arme și flori” în rândul PNL.

Informația este confirmată de primarul municipiului Caransebeș, Felix Borcean, cel care afirmă că la baza deciziei ar fi cântărit și lupta din Parlament a senatorului liberal Marcel Vela pentru scoaterea din impasul financiar a spitalului caransebeșean.

Borcean afirmă că actualul manager interimar al spitalului va fi principalul candidat la concursul pentru ocuparea funcției de manager care se va desfășura în data de 27 Martie 2018. De asemenea, edilul Caransebeșului susține că Popovici nu a fost condiționată în niciun fel de participarea și reușita la viitorul concurs.
Situația financiară a Spitalului Municipal din Caransebeș este una critică, valoarea datoriilor ridicându-se la peste 9 milioane de lei. Ca soluție imediată, primarul Felix Borcean ar putea lansa un proiect de salvare a spitalului din Caransebeș, prin organizarea unei chete publice.
Sergiu TABAN

Stiri similare

4 Comentarii

  1. adire

    numai prostii de genul asta. a mai trecut si fosta sefa de la femeile psd iste, nicula tudorita,si numai imagine. aiureli, care sint sansele lor sa fie alese sefe, ca in rest nu fac nimic si astea.

    Raspunde
  2. elena

    Mai fratilor am inebunit cu totii!!! Lasi Spitalul unei “copile de 27 de ani? Pai ce a condus saracuta pana acum daca are 27 de ani dintre care 16 membra PSD??? Probabil de la 11 ani , de cand a terminat clasa a V-a a recrutat-o PSD-ul , a rodat-o si acum cand nu mai corespunde ca cerinte a pasat-o PNL-ului lui Marcel care le satisface cerintele tuturor pana cand imbatranesc si le promoveaza in Guvern!!!! Am uitat o fi condus masina de la 18 ani …..ca la cat e de priceputa si frumusica i-a luat cineva o masinuta!!!!!!!

    Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei