ȘOC în Valea Domanului! Viorel Lolea a demisionat! „Sper ca prin gestul meu fotbalul reșițean să devină mai respectat”!

modelmic

Directorul clubului CSM Reșița, Viorel Lolea, și-a înaintat demisia din funcție. Acesta și-a anunțat decizia în cadrul unei conferințe de presă susținută astăzi la sediul clubului din Valea Domanului.

Viorel Lolea a prezentat cu această ocazie, publicului iubitor de fotbal, un raport-bilanț al activității pe care grupele de copii și juniori, dar și echipa de seniori a Reșiței au avut-o sub conducerea lui. Lolea a vorbit și despre modernizarea de care a beneficiat baza sportivă din Valea Domanului.

Din păcate, în ultima perioadă voci mai mult sau mai puțin avizate l-au atacat pe actualul președinte, de cele mai multe ori subiectul fiind ratarea promovării echipei de seniori CSM Reșița în Liga a II-a.

,,Aceste presiuni nu au adus nimic bun clubului. Este normal, ca în aceste condiții, să fac un pas în spate și să renunț la funcția de director al clubului. Trebuie să dăm dovadă de bărbăție, iar după îndelungi consultări am ajuns la această decizie. Vă rog și fac un apel la toți reșițenii să îl sprijine pe antrenorul Tavi Benga. Sper ca prin gestul meu fotbalul reșițean să devină mai respectat”.

Odată cu plecarea conducătorului de club CSM Reșița și-a anunțat demisia și șeful Serviciului Administrativ, Nicolae Belcea.

 

 

Iată întreaga conferință de presă susținută de Viorel Lolea:

 

Sergiu TABAN

Stiri similare

2 Comentarii

 1. Toader

  Asa mai baiatule,vezi ca poti?Fara poticneli, fara balbaieli,merge si cu demisia pe masa!Oricum era o palarie prea mare pt. tine si multumeste-i celui care te-a sfatuit sa faci gestul asta!Ca tu nu aveai de unde atata…onoare!

  Raspunde
 2. Maradona

  Nu e SOC…e normalitate…nu-l plangeti ca n-are ce manca ! Asta a fost cand cu stânga cand cu dreapta…are el loc călduț altundeva !
  La unii prind bine criticile !
  Un pas înapoi pentru el, un pas inainte pentru fotbalul resitean !
  Sa fie de bun augur !
  Amin !

  Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei