ȘOCANT! Cărășean, reținut pentru 24 de ore după ce a încercat să își omoare mama! A stropit-o cu benzină și i-a dat foc!

modelmic

Caz șocant în Caraș-Severin, unde un bărbat din Caransebeș a încercat să își omoare mama, în urma unei discuții avute cu aceasta. Bărbatul a stropit-o pe femeie cu benzină și i-a dat foc cu o brichetă.

Fapta s-a petrecut ieri, informează reprezentanții Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraș-Severin:

În data de 15.02.2018, numitul A.G.C. se afla la domiciliu împreună cu mama sa A.A., însă la un moment dat i-a solicitat acesteia  să-i caute un act, însă nu l-a găsit, fapt ce l-a enervat şi a început să ţipe şi să-i reproşeze diverse chestiuni, apoi a luat hotărârea  să dea foc atât locuinţei cât şi mamei sale.

A.G.C. s-a deplasat de la domiciliu la o staţie de carburanţi Lukoil, a cumpărat un litru de benzină pe care a introdus-o într-un recipient de  doi litri , a revenit la domiciliu şi a aruncat cu benzină pe pieptul mamei sale, apoi cu ajutorul unei brichete a dat foc hainelor acesteia.

Hainele mamei A.A. s-au aprins, aceasta a început să ţipe, moment în care la faţa locului  au sosit mai mulţi vecini care au intervenit pentru a o salva”.

Făptuitorul a fost reținut pentru 24 de ore, începând cu data de 16.02.2018. În prezent, urmărirea penală este în desfășurare, procurorul continuă activităţile de urmărire penală în cauza ce constituie obiectul dosarului, mai informează reprezentanții Parchetului de pe lângă Tribunalul Caraș-Severin.

Diana RADU

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei