Șocant! TSD-iștii, în frunte cu Căplescu și Caplea, au atacat astăzi reșițencele…cu trandafiri!

caplesc

Ziua Internațională a Femeii a reprezentat un moment propice pentru apropierea, printr-un gest rafinat, de cele ce ne-au dat viață, cele ce ne sunt partenere de viață, colege de lucru sau vecinele pe care le salutăm cu blândețe. 8 Martie este ziua în care tinerii social democrați reșițeni, cu președintele Darius Căplescu în frunte, să pornească pe străzile Reșiței, pentru a oferi fire de trandafir tuturor doamnelor întâlnite.

TSD-iștii reșițeni, Darius Căplescu, Sergiu Caplea, consilierul local Mihai Iliuță Boru și alți colegi din cadrul organizației municipale, au înfruntat vremea mohorâtă și ploioasă fiind cu zâmbetul pe buze în mijlocul doamnelor și domnișoaelor din zonele Centrul Civic, zona Universității Eftimie Murgu, Parcul Tricolorului și Victoria din Govândari.

TSD8

Toate femeile întâlnite s-au declarat încântate de gestul tinerilor TSD Reșița și le-au mulțumit acestora pentru că și-au răpit câteva ceasuri pe care și le-au dedicat, cel mai probabil, unor doamne și domnișoare pe care le-au întânit dezinteresați, pentru prima oară în viața lor și pe a căror intenție de vot nu au cum să mizeze. De altfel, așa cum susținea președintele TSD Reșița, Darius Căplescu, gestul este cel care contează și rămâne întipărit în această zi de 8 Martie, iar o floare poate aduce, măcar pentru o clipă, zâmbetul și o mică mulțumire pe chipurile femeilor ce ne înconjoară.

 

 

Sergiu TABAN 

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei