ȘOCANT! Un cărășean și-a filmat ultimele clipe de viață! Accident de circulație, LIVE pe Facebook!

accident jebel

Un groaznic accident de circulație în urma căruia două persoane și-au pierdut viața a avut loc vineri seara în județul Timiș, între Jebel și Voiteg. Una dintre victime, un bărbat din Oravița, transmitea live pe Facebook în momentul în care a avut loc impactul. Cea de-a doua victimă este o fetiță în vârstă de nouă ani.  Alte patru persoane au fost rănite.

Accidentul s-a petrecut în jurul orei 21:30.

Cărășeanul Florin Muntean de 31 de ani din Oravița, se afla la volanul unui Audi și trasmitea live pe Facebook când a izbit violent un tractor nesemnalizat ce mergea în fața lui, către Timisoara. În urma impactului, autoturismul a fost proiectat pe contrasens unde s-a lovit de o altă mașină ce se deplasa regulamentar către Moravița și în care se aflau doi copii.

Pe filmarea în care bărbatul și-a imortalizat ultimele clipe din viață se poate observa că acesta se deplasa cu o viteză de 160 km/h și cu muzica la maxim în boxe.  Accidentul a avut loc la scurt timp de la pornirea transmisiei live. În urma impactului, bărbatul a fost aruncat pur și simplu din autoturism, la câțiva metri pe câmp.

 

Va avertizăm ca imaginile vă pot afecta emoțional.

 

O fetiță de 9 ani, aflată în autoturismul care se deplasa regulamentar din sens opus și-a pierdut și ea viața, iar alte 4 persoane, pasagere în același autoturism au fost rănite.

foto: opiniatimisoarei.ro

Diana RADU

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei