Social-democrații cărășeni au votat pentru un trai mai bun și un Parlament mai eficient!

modelmic

Social-democrații cărășeni au trecut și ei pe la urnele de votare. Printre primii care și-au exprimat dreptul la vot a fost consilierul local Ionuț Chisăliță, candidat care deschide lista PSD Caraș-Severin pentru Senat, care a votat la Școala nr. 2 din Reșița. Chisălită a venit însoțit de un grup de susținători și de reprezentanți ai TSD Caraș-Severin, afirmând că a votat pentru ca cărășenii și românii să aibă parte de un trai mai bun. 

Am votat astăzi în primul rând pentru un program de guvernare, am votat astăzi având încredere că românii merită, după 11 decembrie, un Guvern care să aplice toate măsurile necesare pentru a avea un trai mai bun. Pentru ca tinerii să rămână în România, pentru ca tinerii să beneficieze de programe care să stimuleze firmele pentru a-i angaja, pentru ca pensionarii să aibă o pensie mai bună, pentru ca oamenii care muncesc în sistemul privat, de asemenea, să beneficieze de salarii mult mai bune decât au beneficiat până în prezent, pentru medici, ca ei să rămână în țară și să nu mai plece dincolo, pentru bugetari și de asemenea, pentru profesori. Am votat cu încrederea că după 11 decembrie, județul Caraș-Severin va fi reprezentat în Parlamentul României de oameni capabili să aducă proiecte și programe pentru Caraș-Severin și pentru România”, a declarat Chisăliță.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157673814712113″]

Președintele PSD Caraș-Severin, candidat pentru un nou mandat în Camera Deputaților și-a exercitat dreptul de vot la Caransebeș, la Școala nr. 7, mesajul transmis de deputat fiind că a votat pentru pentru pensii mai mari și salarii mai mari, pentru locuri de muncă bine plătite, pentru un Parlament mai eficient decât până acum.

Candidatul de pe poziția a doua pentru Camera Deputaților, consilierul județean Ion Spânu a venit la vot la Grădinița Palatul Fermecat din Reșița, în jurul orei 10:00. La rândul său, acesta a afirmat că a votat pentru prosperitatea românilor. „Am votat pentru creșterea salariilor,  creșterea pensiilor, reducerea TVA-ului, reducerea taxelor și impozitelor, în concluzie, am votat pentru prosperitate, nu pentru austeritate”, a adăugat Spânu.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157673814206593″]

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei