Social democrații, în plină acțiune de Ziua Internațională a Copilului la Bocșa, Moldova Nouă și Caransebeș!

1iunie

Ziua copilului a fost menționată prima dată la Geneva la Conferința Mondială pentru Protejarea și Bunăstarea Copiilor în august 1925, la care 54 de reprezentanți din diferite țări, au adoptat Declarația pentru Protecția Copilului. După această conferință, multe guverne au introdus „Ziua copilului”. Ziua de 1 Iunie a fost pe deplin sărbătorită și de reprezentanții Partidului Social Democrat din Caraș-Severin.

Organizația de Femei Social Democrate din Caraș-Severin a sărbătorit Ziua Internaţională a Copilului alături de micuți, în câteva din orașele Caraș-Severinului.

bocsapascu

La Bocșa, inițiatorul frumoasei acțiuni a fost președintele OFSD Bocșa și consilierul județean Anca Pascu, cu sprijinul PSD Bocșa, la eveniment fiind prezent și reprezentantul organizației TSD Caraș-Severin, președintele Sergiu Caplea. Copiii au jucat fotbal la Complexul Sportiv Arena din Bocșa iar organizatorii i-au servit cu pizza, tort și răcoritoare. Chipurile fericite ale copiilor de la Centrul Tabita din Bocșa, surprinse la momentul 1 Iunie de la Bocșa, fac orice comentariu de prisos.

Mnoua

Un alt spectacol plin de culoare dedicat copiilor, s-a desfășurat în orașul din clisură, Moldova Nouă, în organizarea OFSD-ului local. În municipiul Caransebeș, social-democrații s-au reunit în număr mare, alături de copii fiind prezenți și președintele Consiliului Județean Caraș-Severin, Silviu Hurduzeu și fostul inspector școlar general, consilierul județean Nicolae Dan Grindeanu.

csebes

Sergiu TABAN

 

 

Stiri similare

1 Comentariu

  1. Pingback: OFSD Caras-Severin si TSD Caras-Severin in mijlocul copiilor de 1 iunie | Luminita Jivan

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei