Soluție salvatoare! Niște reșițeni îl salvează pe primarul Popa de costurile transportului de gunoi la Oradea!

modelmic

Doi reșițeni au implementat o metodă ingenioasă privind transportul de deșeuri al Reșiței, știut fiind faptul că până la Sărbătoarea la care se va da în funcțiune Deponeul de la Lupac, adică Sfântul Așteaptă, eveniment pentru care ne ține în suspans de vreo 5 ani marele orator de la giudeț Victoire Naidan, municipalitatea de la poalele Semenicului va subvenționa în continuare acest cost al tonei de gunoi transportat la Oradea.

Jurnal de bord: „Prost să fiu, Bârzavă să am!

Și pentru a scuti cheltuielile cu acest drum, doi incredibil de deștepți, copiii lui Doamne Ferește, au brevetat transportul pe Bârzava al pubelelor, destinația finală urmând a fi Dunărea, dar cu o probabilitate majoră ca gunoaiele în ambalaj plasticat galben fosforescent să ajungă la o destinație mai apropiată, de exemplu Bocșa, acolo unde primarul Cismăneanțu de-abia le-apucă.

pubela-barzava

Pe același râu, Bârzava, se mai pot rezolva încă multe din punct de vedere al transportului, pentru că așa cum spunea un politician cu renume din Caraș-Severin, cu renume la Caransebeș, cea mai importantă autostradă, neglijată de către decidenții dâmbovițeni, este autostrada albastră, adicătelea Dunărea. Tot la fel și Bârzava poate deveni o soluție imediată pentru rezolvarea transportului de gunoi menajer, pentru soluționarea canalizării Aquacaraș, la care pluvial și canal e unul și același lucru, pentru că dragi prieteni, prea mult am încercat să patentăm un stil, o administrație și un trai care nu ne aparține, cel occidental, încât am uitat că suntem mult mai aproape și mai numeroși, cei care ne dorim o apropiere de India și cultura organizațională a indienilor. Iar ai noștri din „Catanga“ și „Mociur“ își manifestă în fiecare zi disponibilitatea pentru simbioza hindu.

La Reșița, nu am părăsit occidentul pentru a ne îndrepta spre Rusia, căci, în cele din urmă ar fi fost bine să fie așa, ci, așa cum o arată imaginile, viitorul nostru e „hindu“. Trăiască patria mumă rromă!

Talibanu de Servici

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei