SOMAȚIE – Direcţia Poliţia Locală Reşița

modelmic

 

SOMAȚIE

În conformitate cu prevederile art. 4 din Legea 421/2002, privind regimul juridic al vehiculelor fără stăpân sau abandonate pe terenuri aparţinând domeniului public sau privat al statului ori al unităţilor administrativ teritoriale, modificată şi completată de Legea 309/2006, Direcţia Poliţia Locală Reșiţa somează proprietarul/deţinătorul vehiculului marca Mercedes 300D, de culoare gri, fără nr. de înmatriculare, identificat în Reşiţa, blv. Alexandru Ioan Cuza, nr. 1, în vederea ridicării acestuia în termen de 10 zile de la afișarea prezentei.

– Biroul Comunicare şi Relaţii cu Publicul -

Stiri similare

1 Comentariu

  1. eu

    E bine ca ridica masinile parasite de propietar..dar ar trebui ridicate si cele care sunt puse in vanzare pe trotuarul pe care zilnic trec spre serviciu politistii locali.Tot pe A.I.Cuza…Locul acela de ani de zile e ocupat de 2, 3 masini puse in vanzare,desi exista o piata de masini in oras..

    Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei