Sorin Grindeanu e tot cu gândul în Banat! Premierul a declarat că ar da Executivul pe administrația locală

modelmic+editorial

Prezent la Adunarea Generală a Asociației Comunelor din România, premierul Sorin Grindeanu a declarat că în haosul care a dăinuit în ultimele săptămâni la nivelul conducerii țării, și-ar fi dorit să nu facă parte din Executiv, ci să activeze în continuare în administrația locală, în Banat.

Cu toate acestea, primul-ministru, susține că este conștient de responsabilitatea care stă pe umerii săi, așa că, dincolo de dorințele sale, trebuie să își facă treaba și să rezolve problema celor două Românii.

 „Şi eu provin din administraţia publică locală. De multe ori în aceste săptămâni credeţi-mă că mi-aş fi dorit să fi făcut parte în continuare din rândurile dumneavoastră, dar totodată vă spun că trebuie să facem aceste schimbări”, a explicat acesta la întâlnirea cu primarii de comune din România.

Grindeanu le-a mai explicat edililor prezenți la Adunarea Generală a Asociației Comunelor din România că va avea un consilier specializat exclusiv pe comunitățile locale și problemele cu care acestea se confruntă.

„Vă aștept la Guvern, la Palatul Victoria se mai întâmplă și alte lucruri decât proteste. Vă rog să veniți la Palatul Victoria. Noi lucrăm în continuare. E prea mare parcă diferența între România urbană și România rurală, e de datoria noastră ca prin tot ce înseamnă programul de guvernare, programele pe care le vom lansa, unele dintre ele le-am lansat, să reducem această diferență. În continuare sunt localități în România care nu au apă, nu au asfalt, nu au canalizare. Toate aceste lucruri pot fi făcute prin programele pe care, pe unele le-am lansat, altele vor fi lansate în perioada următoare”, a adăugat Grindeanu.

 

Diana RADU

FOTO: http://www.zf.ro/

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei