Sorin Grindeanu: „Sunt extrem de preocupat de situația din Caraș-Severin, județul meu de suflet”!

modelmic

„Caraș-Severin este județul meu de suflet”, a afirmat premierul Sorin Grindeanu venit în urmă cu câteva zile în vizită oficială la Reșița, unde s-a întâlnit cu autoritățile locale și județene. Printre cei care l-au întâmpinat pe prim ministrul s-a numărat și tatăl acestuia, consilierul județean Nicolae Grindeanu. 

Aflat pentru prima dată în vizită oficială în județul în care s-a născut și a copilărit, premierul nu a ezitat să recunoască faptul că pe de o parte se simte emoționat de această revenire acasă, iar pe de altă parte este preocupat de situația județului, care practic a stagnat în ultimii 20 de ani:

„Sunt emoționat, pentru că este o vizită specială pentru mine, într-un fel m-am întors acasă, primii 18 ani ai vieții mele i-am petrecut în Caraș, la Caransebeș și normal că iubesc Caraș-Severinul și cărășenii.  Sunt într-un fel extrem de preocupat de situația din județ, pe care o cunosc foarte bine. Faptul că anii de după Revoluție din păcate și-au pus amprenta nu tocmai pozitivă în dezvoltarea județului se vede și s-a văzut și în vizitele pe care le-am făcut în Reșița”.

Sorin Grindeanu a afirmat că va face tot ce îi stă în putință pentru a debloca situația din județ, dar pentru ca lucrurile să avanseze este nevoie și de colaborarea administrațiilor locale.

Îmi doresc ca tot ce și-au propus ca proiecte primarii din Caraș-Severin, Consiliul Județean, să se întâmple. Până în 2020 să putem să spunem despre județul Caraș-Severin, județul meu de suflet, că am repornit economia județului și acest fenomen de migrație dinspre Caraș spre Timiș să se diminueze”, a mai precizat Grindeanu.

Karina TINCUL

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei