Sorin Simescu: „Nu e niciodată prea târziu să ne iubim România!”

SImescu

Sorin Simescu, coordonator Pro România în Caraș-Severin, transmite la momentul celebrării Centenarului Marii Uniri gândurile care îl însuflețesc și l-au făcut să devină un pro-român.

„De ce sunt pro România? Ei bine, sunt pro România pentru că prea mulți s-au obișnuit să fie contra.

Pentru că aici m-am născut, aici m-am îndrăgostit, aici am râs, am plâns, am suferit, dar tot aici am visat și sperat. Și voi continua să fac toate astea.

Pentru că nicăieri nu-i mai bine că acasă trebuie doar să continuăm să ne exprimăm, să avem idei și soluții, să ne implicăm cu toții în viața publică, ca să putem răspunde că George Enescu care își întreba mama înainte de a pleca la studii la Viena:

Mamă, acolo să le spun că sunt român? Da, mamă, de ce nu? Să nu creadă că mă laud!” Asta îmi doresc și eu astăzi, să ne lăudăm cu țara noastră și pentru asta sunt pro România.

La mulți ani, România! La mulți ani, compatrioți români!”, este mesajul pe care a dorit să-l transmită Sorin Simescu, coordonatorul Pro România în Caraș-Severin.

Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei