Sorin Simescu: „Venirea deputatului Mocioalcă la Pro România, un real câștig pentru noi!”

modelmic

Ion Mocioalcă nu mai este de astăzi președintele PSD Caraș-Severin! O veste pe care unii o așteptau de ceva vreme, care altora le dădea bătăi de cap, și-a produs, în cele din urmă, efectele astăzi, prin anunțul comunicat chiar de fostul lider social-democrat. Ion Mocioalcă este de astăzi deputat în cadrul formațiunii politice conduse de Victor Ponta, Pro România. În județul Caraș-Severin, organizația Pro România  a fost înființată de Sorin Simescu, fostul viceprimar al municipiului Reșița. Actual coordonator, Simescu a vorbit despre sosirea parlamentarului Mocioalcă în rândurile Pro România:

Mă bucură decizia domnului Mocioalcă! Venirea în Pro România, alături de noi, a unui politican de anvergura, experiența și notorietatea lui Ion Mocioalcă reprezintă un real câștig. În acest moment, organizația Pro România Caraș-Severin va avea doi reprezentanți în Parlamentul României, lucru care pentru un partid nou, în formare, reprezintă un mijloc de a ne promova proiectele și inițiativele pe care le avem în vedere pentru dezvoltarea și buna funcționare a județului nostru. Sunt convins că,  alături de domnul Mocioalcă, sarcina mea de a construi, organiza și promova Pro România în Caraș-Severin va fi mult mai ușoară. Iar cu domnul Moicoalcă organizația Pro România din județ va deveni una dintre cele mai performante organizații Pro România din țară“, afirmă coordonatorul Pro România în Caraș-Severin, Sorin Simescu.

Întrebat despre poziția pe care o va ocupa în cadrul Pro România deputatul Ion Mocioalcă, coordonatorul Pro România din Caraș-Severin, Sorin Simescu, ne-a declarat:

Negocierile dintre domnul Mocioalcă și Victor Ponta nu le cunosc. Dar la anvergura domnului Mocioalcă, cel mai probabil, va primi o funcție de conducere la nivel național în cadrul Pro România“, consideră Sorin Simescu.

Sergiu TABAN

 

Stiri similare

3 Comentarii

 1. GEORGE

  La vremuri noi, tot ei !

  Acesti politicieni au dus pe culmile bunastarii Resita si C-S.

  Merita sa-i realegem, pana cand ies la pensie, una buna. Ei, ca noi NU !
  Hai sictir, politrucilor !

  Raspunde
 2. Daniel

  Asta ne mai trebuia curvăsărai politic hahalerelor care sunteți hahalere sunt conștienți că la ciuma roșie nu mai au șanse pentru un nou mandat și au zis ei ” las că trecem la alti și îi prostim

  Raspunde
 3. elena

  MARE ATENTIE!!!!!! Procurorul Doru Țuluș, cel care i-a trimis în judecată de-a lungul timpului pe Adrian Năstase, Dan Voiculescu, Copos, Becali și Borcea și-a început activitatea in Caras Severin!!!!! Aviz amatorilor domnilor Mocoioalca si Simescu!!!! Oare cetatenii onesti ai acestui judet uita ce au facut acesti doi …..nu sunt cuvinte sufucuente in dictionarul limbii romane de a caracteriza doua hahalere…. Unul si acum trimite fum asupra Resitei de la deponeul de gunoi si celelalt cauta sa se ascund sub sutana domnului Crina!!!!! Si e mare sutana mai incap. Grija mare la domnul Tulus dragilor!!!!

  Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei