Speranță pentru pădurile mutilate ale județului! Președintele Consiliului Județean s-a apucat personal de plantat

modelmic+editorial

După un timp foarte scurt petrecut împreună la conducerea județului Caraș-Severin, Silviu Hurduzeu și Mihai Bona au făcut ieri din nou o echipă, de această dată pentru a participa la o acțiune de plantare de copaci, derulată în cadrul campaniei de împădurire a Direcției Silvice. Acțiunea a avut loc la Ocolul Silvic  Văliug, condus de fostul vicepreședinte al Consiliului Județean. 

Am răspuns invitaţiei şefului Ocolului Silvic Văliug, Mihai Bona, un bun prieten, de altfel, de a mă alătura acţiunii lor de împădurire desfăşurată în „Luna Pădurii”, important eveniment silvic derulat, anual, în intervalul 15 martie – 15 aprilie. Împreună cu vicepreşedintele Ionuţ Popovici şi arhitectul şef  Victor Naidan, am reuşit să plantăm mai mulţi molizi urmând să revenim şi anul viitor pentru a continua demersul nostru şi pentru a vedea rezultatul muncii depuse. 

Alături de personalul silvic din cadrul ocolului, i-am cunoscut astăzi şi pe muncitorii zilieri, 15 la număr, impresionat fiind de efortul muncii depuse dar şi de faptul că sunt ca o mică comunitate, uniţi, chiar dacă lucrează departe de casele lor”, a explicat Silviu Hurduzeu.

Pentru anul 2017, Ocolul Văliug și-a propus să împădurească o suprafață de 21 de hectare, în special cu puieți de fag, molid și brad, dar și cu paltin, frasin și cireș.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157680510567970″]

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei