SPIR Caransebeş a promovat anul şcolar trecut

doda

Având în vedere că până la începerea noului an şcolar mai sunt doar câteva zile, în cadrul şedinţei din data de 30 august, conducerea Serviciului Public de Întreţinere şi Reabilitare le-a prezentat consilierilor caransebeşeni o informare privind lucrările pe care angajaţii instituţiei le-au efectuat în unităţile de învăţământ de pe raza municipiului în primele şapte luni ale lui 2017.

Astfel – se arată în raport –, printre altele, în cursul lunii ianuarie a fost refăcută instalaţia de încălzire şi înlocuită centrala termică la Grădiniţa PP 3, iar în luna februarie au fost montate două boilere electrice şi au fost înlocuite corpurile de iluminat la Grădiniţa PP 2, au fost reparate şi zugrăvite trei săli de clasă la Grădiniţa PP 5, s-au reparat şi zugrăvit patru camere la Clubul Sportiv (Şcoala Generală Nr. 7), a fost reparat sediul Biblionet pentru activităţi extraşcolare şi s-a reparat şi decolmatat canalizarea de la Grădiniţa PP 5. De asemenea, în cursul lunii martie au fost montate şi s-a executat spaletărie la o serie de uşi de la Căminul situat pe Str. Tribunalului, tot acolo fiind reparate şi zugrăvite cinci camere, coridorul şi un grup sanitar, a fost reparată şi zugrăvită camera tehnică de la Grădiniţa PP 1 şi a fost reparată instalaţia sanitară la Grădiniţa PP 4. În luna aprilie, s-au executat lucrări de reparaţii şi zugrăveli la Grădiniţa PP 2 şi la un număr de trei săli de clasă de la Grădiniţa PP 5, s-a reparat şi zugrăvit faţada Grădiniţei PP 1 şi s-a intervenit pentru repararea, zugrăvirea şi înlocuirea corpurilor de iluminat din amfiteatrul Colegiului Naţional „Traian Doda”. În cursul lunii mai, a fost reparat şi zugrăvit holul de intrare de la Colegiul Naţional „Traian Doda” şi s-au efectuat lucrări de reparaţii şi înlocuiri ale unor elemente la instalaţia sanitară de la Grădiniţa PN 5. În luna iulie, angajaţii SPIR au executat reparaţii şi zugrăveli la bucătăria, grupul sanitar, holul şi două săli de clasă de la Grădiniţa PP 3.

Cosmin VLAD

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei