Spitalul din Oravița va avea de mâine un nou manager în persoana lui Mircea Popescu

aa

Noul manager al Spitalului Orășenesc din Oravița va fi de mâine 16 Decembrie juristul Mircea Popescu. În prezent acesta este Consilier Local la Primăria din localitatea Lupac și va asigura interimatul unității sanitare până la organizarea unui concurs:

„Vreau să văd care este exact situația spitalului din punct de vedere organizatoric și financiar și îmi doresc ca lucrurile să fie peste tot ca la carte“ a afirmat pentru Reper24 viitorul manager Mircea Popescu. Acesta a precizat că își dorește ca în spital să fie asigurate în primul rând echipamentele de protecție pentru personalul medical și a mai precizat că un rol determinant în buna funcționare a unității spitalicești îi revine și directorului medical care este asigurat în această perioadă de dr pneumolog Turcu.

Medicul Felician Fara, cel care a deținut funcția de manager al spitalului din Oravița timp de 19 ani a făcut recent o solicitare de prelungire cu încă un an a mandatului, în conformitate cu legea în vigoare, dar răspunsul primăriei a fost unul negativ, astfel încât de mâine 16 decembrie, atribuțiile vor fi preluate de juristul Mircea Popescu.

Recent declarat spital suport covid, la Oravița sunt internați aproximativ 20 de pacienți testați pozitiv. Dr Fara a creat un spațiu în exteriorul spitalului, în pavilionul de ginecologie și maternitate, un loc în care pot fi tratați aproximativ 40 de pacienți cu un astfel de diagnostic de către doi medici pneumologi angajați ai unității sanitare. Vă reamintim, la Oravița nu pot fi amenajate și paturi pentru pacienții în stare gravă infectați cu Sars Cov-2, pentru că secția ATI nu dispune de personal suficient pentru o linie de gardă.

 

Dan AGACHE

Distribuie pe:

Stiri similare

4 Comentarii

  1. [email protected]

   Manager cum a fost domnul doctor Fara Felician nu a mai Existat niciodată în istoria spitalului din Oravița la scos din ruine și a făcut foarte multe ca manager Felicitări maxime domnule Doctor Fara Felician

 1. Ramona

  ,,…….ca la carte”, care carte,cea personala?
  Dl.Popescu, daca sunteti jurist de ce nu va profesati meseria SAU nu sunteti capabil in domeniul Dvs.
  Spitalul Oraşenesc din Oravița este net SUPERIOR față de Spitalul Județean din mun.Reşița din multe puncte de vedere si asta datorita domnului doctorului Fara Felician, RESPECT, RESPECT si iar RESPECT!!!
  Dragi orăvițeni deschideti ochi cand mai mergeti la vot.

  Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei