Spitalul din Reșița a gestionat cu brio situația suspiciunii de coronavirus, afirmă managerul Murgu

murgu

Personalul medical din cadrul Spitalului Județean de Urgență din Reșița a reușit să evite expunerea la riscuri suplimentare în cazul tânărului pacient ajuns la Unitatea de Primiri Urgențe cu suspiciune de coronavirus, în seara de 11 februarie 2020.

Conducerea unității spitalicești afirmă că acest lucru a fost posibil doar printr-o mobilizare promptă și rapidă a medicilor și asistenților, chiar din momentul sosirii pacientului la UPU.

Managerul Spitalului Județean de Urgență Reșița, Waldemar Murgu, se declară public mulțumit de modul în care s-a acționat și consideră exemplară mobilizarea personalului medical, precum și a celorlalte autorități implicate în această primă acțiune cu grad de dificultate și de securitate medicală din Caraș-Severin.

Întreaga acțiune, de la primirea pacientului suspicionat de infecție cu coronavirus și până la predarea acestuia cadrelor medicale din Spitalul de Boli Infecțioase «Victor Babeș» din Timișoara, a decurs impecabil, respectându-se întocmai protocolul pentru coronavirus.

Doresc, pe acestă cale, să mulțumesc întregului personal implicat din cadrul Compartimentului UPU-SMURD, precum și Instituției Prefectului Caraș-Severin, Direcției Județene de Sănătate Publică și Primăriei Reșița pentru sprijinul acordat.

Întreaga acțiune dovedește, încă o dată, că Spitalul Județean de Urgență Reșița are capacitatea de a gestiona cele mai dificile situații medicale, dar și faptul că cetățenii județului pot avea încredere deplină în calitatea actului medical și competența personalul“, a precizat managerul Waldemar Murgu.

 

Elena FRANȚ

 

Distribuie pe:

Stiri similare

2 Comentarii

 1. zero

  „Spitalul Județean de Urgență Reșița are capacitatea de a gestiona cele mai dificile situații medicale“, a precizat managerul Waldemar Murgu.

  Dadaaa … cele mai dificile …
  Mai puţin când se bagă miliţienii cu etilotesterul în “spital” şi constrâng un copil de 17 ani cu o coastă ruptă şi plămân perforat să sufle de dragul “regulamentelor” … :(
  Iar portarul şi medicii nu au nici o treabă cu “ideile” miliţienilor, ba chiar îi aprobă tacit (în loc să îi scoată afară cu mătura).
  Şi în multe alte cazuri (tragice).

  Raspunde
 2. Asis

  Spitalul Județean Reșița 1 are mare noroc cu mana-zerul de Murgu Waldemar. Ce se făcea spitalul fără pinguinul de Murgu?
  Acest zis manager (mana-zer) interimar de la venirea lui și până în prezent, după ce a adus in insolvență firma C+C, având un istoric bogat în mana-zerului lui de a aduce firme in insolvență și faliment, a venit ca manager interimar la Spitalul Județean din Reșița, înscăunat de Consiliul Județean, in spatele căruia i-a stat și stă Silviu Hurduzeu, Ionuț Popovici și Flavius Nedelcea, toți oameni politici (de doi lei), dar cu influență majoră asupra acestui spital.
  Acum pinguinul Murgu, are limba dulce și aduce laudă profesionalismului medical, implicat în ”gestionarea celei mai dificile situații medicale”, afirma domnia sa.
  Venit cu scopul bine intenționat de a diminua sporurile salariale, Murgu Waldemar, iese acum în față, recunoscând și mulțumind totodată pentru acțiunea ”exemplară” a personalului medical, care de la instalarea sa pe scaunul care nu-l merită, a denigrat, a înjosit și a luptat pentru a se diminua drastic sporurile salariaților, pe care acum îi laudă și le recunoaște competența actului medical, îndemnând cetățenii județului la o totală încredere în personalul medical din spitalul pe care el îl conduce.
  Cum poți fi pinguinule atât de ipocrit?
  Ieri luptai împotriva acestui exemplar personal medical, astăzi te închini înaintea lui!
  N-ai făcut nici un demers (deși trebuia făcut) pentru ca la salariații spitalului să nu li se taie sporurile, era de competența ta, ca un manager bun cum te consideri. Dat faptului că pe unde ai fost ai distrus, ai pus pe butuci firmele, așadar se dovedește că ai venit pentru a satisface nemulțumirea Consiliului Județean, în subordinea căruia este Spitalul Județean din Reșița, nemulțumire care se datora faptului că personalul medical mediu și auxiliar au salarii mai mari ca angajații de la Consiliul Județean.
  Dumneata domnule mana-zer, slugarnic din fire (fiindcă te cunosc bine și știu ce spun), ai fost introdus într-un sistem de care habar nu ai, dar ai un tupeu .. și pentru aceasta cine te-a adus te și plătește bine și chiar ți-a mărit și salariul. Pentru serviciile ce le faci Consiliului Județean, ești bine răsplătit, neexistând diminuarea salariului tău (pentru a simți cu personalul medica) ci dimpotrivă ți-e ți s-a dat, făcându-se astfel încă o discriminare…
  Ce să mai spun, mi-e lehamite de tine, pinguinule!
  Dosarul nu ți-e complet, ai încercat să te muți unde e puterea dar nu ți-a mers. Vrei sa-ți spun mai multe?!
  Ma opresc aici. Mult nu mai ai și să se spele pe cap cu tine, cine te-a adus să le faci jocul și-ți mai spun ceva: mulți din spital vor și așteaptă să le vi ca pacient, nu uita!
  Roata cât de pătrată ar fi tot se mai întoarce odată!

  Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei