Sprijin necondiționat din Statele Unite pentru Sorin Grindeanu!

modelmic

În plin război pesedist declanșat de Liviu Dragnea, baronul de Teleorman care dorește cu orice preț ca premierul Sorin Grindeanu să ajungă cât mai curând în analele istoriei politicii românești, reacțiile românilor de aici, dar și din diaspora, par a fi mai degrabă de susținere la adresa politicianului bănățean.

Unul din oamenii care îl cunosc pe primul ministru al României și îl susțin necondiționat în lupta pe care acesta o duce cu conducerea PSD-ului, este nimeni altul decât vărul său primar, cel care a emigrat în Statele Unite la finele anilor 90.

Cosmin Grindeanu, a acceptat să dialogheze cu Reper 24 și să ne spună de ce nu greșesc românii care îl susțin în aceste zile pe vărul său:

 

 Reper 24: Cum se vede de peste ocean conflictul la vârful politicii si a conduceri executive a țării, Cosmine și ce simți tu?

 Cosmin Grindeanu: ce pot spune decât că sunt alături de el, așa cum am fost tot timpul. Îl susțin în tot ceea ce face pentru că având același sânge îmi pare foarte foarte rău să văd că trece prin această situație. Să nu mai spun cum a fost lucrat și caută că îl lucreze cu orice preț, cred că asta s-a văzut și din ultimele lucruri care au răsuflat în presă. Când a fost investit ca premier chiar l-am întrebat, dar știi că n-o să mai putem vorbi la telefon anumite lucruri, că oirce e interpretabil, el mi-a spus că nu are nimic de ascuns și că își dorește să rămână în conștiința românilor ca un premier care a luptat pentru români și țara lui.

 R24: Vă cunoșteați bine, faceți parte din aceeași generație, ați petrecut multe clipe de-a lungul anilor?

C.G: Suntem amândoi generația 73. Eu îl cunosc pe Sorin foarte bine, am crescut împreună și chiar dacă el locuia în Caransebeș cu unchiul meu și mătușa mea, s-au creat nenumărate evenimente pentru a ne vedea foarte des în perioada copilăriei, mai apoi ca adolescenți iar astăzi suntem la fel de legați, chiar dacă ne despart multe mile depărtare.

Despre Sorin, așa cum l-am perceput eu nu pot să spun decât că este un băiat de caracter și cu coloană vertebrală, ceea ce astăzi foarte puțini pot afirma că o au în politică. Din partidul său se pare că îi numeri pe degete. Eu toata ascensiunea lui politica din ultimii trei ani am prezis-o unor prieteni de la New York, care mă întrebau despre el.

Ca și el în politica din România mai rar. Sorin e un om care vrea să lase ceva în urma lui pentru țară și neamul ăsta românesc, nu pentru interese personale, așa cum s-a dovedit că știu să o facă mulți din politicienii români de până acum.

c-grindeanu

 R24: Ce părere ai despre șefii PSD care doresc debarcarea lui Sorin Grindeanu?

C.G: Despre Dragnea, Olguța, Firea?  Sunt niste parveniți!

Filmul a fost acesta: anul trecut a fost sunat de la București, de greii PSD-ului, ca să fie prim-ministru. Adică partidul te cere, te vrea ca premier, iar tu îți lași funcția câștigată de președintele al Consiliului Județean Timiș și te duci să ajuți partidul, care te vede ca o soluție absolut necesară pentru a conduce guvernul!

Ce trebuie să știe românii este că întregul cabinet al guvernului a fost întocmit de către Dragnea, atunci când Sorin a ajuns la București! El ca premier, în decursul a 6 luni, a fost pus în fața faptului împlinit, așa cum s-a întâmplat și cu ordonanța 13 și cu multe alte situații în care miniștri în aceste 6 luni au fost manevrați de Dragnea, care avea alte interese, nu bunul mers al lucrurilor. Sorin s-a săturat de comedia asta murdară și nu vrea să-i facă jocurile lui Dragnea și celorlalte zdrențe din jurul fostului „pedist“ care conduce azi PSD-ul.

 R24: Cum vezi ieșirea din criză pentru vărul tău, Sorin Grindeanu?

C.G: Dacă va ieși bine din situația asta încordată, am încredere că va deveni în viitor președintele PSD pe țară și poate candida în viitor la președinție.

Sorin este un băiat foarte deștept, care nu se vinde. Sunt alături de el 100%“, ne-a declarat din Vancouver – statul Washington, Statele Unite, Cosmin Marius Grindeanu, vărul primar al premierului greu încercat în aceste zile al României.

 

Sergiu TABAN

 

 

Stiri similare

4 Comentarii

    1. Andrei

      Vancouver,Washington, SUA, … atotstiutorule, sunt 500 de km intre cele doua, dar la noi e mai usor sa comentezi decat sa te documentezi

  1. Canadianu

    Corect…mea culpa!! Daca mai modifici, asa cum ai adaugat statul Washington, si propozitia ,,vărul primar al premierului greu încercat în aceste zile al României” esti tare si la sintaxa….

    Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei