Stadion modern la Bocșa, grație CNI-ului! Vinovații de serviciu, Luminița Jivan și Mirel Pascu!

75362463_594620244617713_3825384498460098560_n

Vești bune pentru susținătorii proiectului privind reabilitarea stadionului din zona Izvor din Bocșa, obiectiv care a ajuns într-o stare deplorabilă în urma ignoranței celor din fruntea administrației locale. Cel care a tras semnalul de alarmă privind stadiul de degradare în care zace stadionul din zona Izvor a fost bocșeanul Ion Petrișor, fost profesor de sport și antrenor al echipei de juniori Foresta Bocșa. Profesorul, acum pensionar, dar legat sufletește de acest loc, după ce a cerut sprijinul actualului primar și s-a izbit de refuzuri repetate, a apelat la Mirel Pascu, președintele organizației PSD Bocșa.

Pascu a înțeles necesitatea majoră a unui astfel de obiectiv pentru bocșeni, dar mai ales pentru copiii din comunitate, care nu prea au unde să desfășoare activități sportive complexe și a solicitat sprijin viceprimarului Olimpiu Brie, care a semnat o cerere către CNI privind reabilitarea bazei sportive și crearea unui complex sportiv în zona Izvor. Compania Națională de Investiții a trecut în lista sinteză solicitarea Primăriei Bocșa, pasul următor fiind depunerea documentației pentru finanțarea modernizării stadionului și realizării unui complex sportiv la Bocșa

Acest pas important pentru bocșeni este rezultatul efortului conjugat al consilierilor locali PSD, al președintelui organizației social-democrate din Bocșa, Mirel Pascu și al deputatului Luminița Jivan, cea care își arată încă odată interesul pentru comunitățile din județ, de data aceasta în mod special pentru comunitatea din Bocșa.

Se dovedește prin acest rezultat că dacă se vrea cu adevărat, lucrurile se pot pune în mișcare, iar această inițiativă putea fi luată cu ceva timp în urmă de către Primăria Bocșa și poate până în acest moment stadionul era finalizat.

 

 Diana RADU

Stiri similare

5 Comentarii

 1. Adrian Cirdu

  Un mic comentariu pe care sper sa il gasesc si maine aici.O intrebare adresata fostului meu coleg de liceu, Mirel Pascu, care a devenit foarte interesat de stadionul Metalul din Bocsa.
  Oare in doua mandate avute de el ca primar la primaria din Bocsa nu era tot acolo respectivul stadion ? Ori datorita dezastrului in sondaje pe care il are PSD astazi, vrea sa mai spele in fata bocsenilor din pacatele partidului, doar in vederea alegerilor care vin ? Poate ca va veni si un raspuns concret.Multumesc.

  Raspunde
 2. Iovu Gabriel

  Bine ca face la Bocsa stadion și la Reșița trebuie sa se chinuie toată lumea sa schimbe un amărât de gazon și vorbim de CSM Reșița care este in liga a 2-a , asta este dovada cam , cum merg lucrurile in România .

  Raspunde
 3. Laurentiu

  Bine ca avem stadion si străzile sunt vai mama lor,nici canalizare nu avem,si cum nu era destul,acum mai si sparg ca doar a venit iarna si au inceput lucrarile,vara ii bate soarele in cap..

  Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei