Stand Up Comedy la Reșița! Diana Roșca vine de la Cluj să le bage bărbaților mintea în cap!

modelmic

Teatrul de Vest Reşiţa prezintă duminică, 11 martie, de la ora 19:00, la Palatul Cultural din Reşiţa, piesa de Stand-Up Comedy – „Nu încerca să înţelegi FEMEIA!”, cu Diana Roşca, o tânără din Cluj care, spunem noi cu încredere, merită o șansă din partea publicului reșițean.
Dacă este să analizăm titlul show-ului și dacă organizatorul avertizează că „este un spectacol dedicat persoanelor peste 14 ani“, înțelegem că limbajul licențios nu va lipsi dar ceea ce știm este că Diana nu preferă „asezonarea“ stand-up-ului cu vulgarități ieftine.

La un preț de 20 de lei pentru un bilet la acest spectacol, considerăm că pentru un ceas în care să te binedispui și în care să ai șansa să râzi cu poftă iar prin aceasta să alungi stresul, chiar merită. Până la urmă, nu trebuie să credeți nimic din ce s-a scris aici, doar să veniți la stand-up, repetând un exercițiu firesc pe care îl făceau duminică pe-nserat, părinții, bunicii noștri și chiar înaintașii lor: mersul la teatru, relaxarea și reîntoarcerea acasă.

Organizator Stand Up Comedy: Asociaţia REFLECTOR

Afis - Diana Rosca

Sergiu TABAN

 

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei