START la iubire! Biblioteca Municipală îi provoacă pe reșițeni cu un concurs inedit!

modelmic+editorial

 

Pentru că tot suntem în mijlocul lunii iubirii, Biblioteca Municipală s-a gândit să-i provoace pe reșițeni la un concurs inedit, în care să-și exprime dragostea pentru cultură și pentru carte, cu cele mai frumoase și siropoase declarații de iubire.

Astfel, până pe 23 februarie, instituţia lansează concursul „Arată-i Bibliotecii dragostea ta!” care presupune redactarea unei declaraţii de apreciere adresate bibliotecarului, unui autor preferat sau cărţii îndrăgite.

Declaraţiile de apreciere vor fi transmise în scris, până în la acea dată pe e-mail, la adresa [email protected], sau pe Facebook –Biblioteca Municipală Reşiţa.

Vor fi acordate premii pentru cea mai frumoasă declarație, cea mai originală şi cea care a primit cele mai multe aprecieri pe Facebook.

Premierea va avea loc miercuri, 24 februarie, de la ora 14:00, la sediul central al Bibliotecii Municipale Reşiţa de pe str. G. A. Petculescu nr. 1, unde toţi participanţii vor avea parte de surprize.

regulament valentine

 

Alexandra JURCA

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei