START pentru Gărâna Fusion Festival! Ne așteaptă trei zile de muzică de calitate, în Munții Semenicului!

modelmic

Poiana Lupului din Gărână, micuța localitate din Munții Semenicului, se pregătește să vibreze din nou pe ritmuri muzicale de excepție. Începând din această seară, când se va da startul la cea de-a doua ediție a Festivalului de Fusion și Gospel, un eveniment adresat iubitorilor de muzică de calitate și care va aduce în Caraș-Severin artiști din Statele Unite ale Americii, Germania, Olanda, Ungaria, Serbia și bineînțeles România.

Aflat la cea de-a doua ediție, festivalul are toate șansele să devină unul de referință pentru Gărâna, la fel cum s-a întâmplat cu Festivalul de Jazz, care aduce anual în Caraș-Severin turiști din toate colțurile lumii sau cu Festivalul de Folk, așteptat și anul acesta cu nerăbdare de cei care iubesc acest gen de muzică.

Startul pentru Gărâna Fusion Festival se va da în această seară, la ora 20:00, pe scenă urmând să urce: Cristi Iakab & The Road Band (România), Adan Haraszti Project (Ungaria), RaresTotu feat. Dean Bowman, The Petting Blues Band (Serbia) împreună cu legendarul Michael Hill (SUA).

Seara de sâmbătă va fi rezervată pentru Dixie Krauser / Bass and Fusion, Tony Cintron, Joseph Bowie / Mr. Defunkt și BrankoTrijik, într-un tribut James Brown, iar duminică vor urca pe scenă, începând cu ora 12:00, Visions of Dreams Chorus și Canaan Land Bandfeat. Dean Bowman (SUA/RO).

Participanții vor fi purtați, timp de două nopți și o zi de la blues-ul autentic și apăsat din Mississippi până la ritmul alert, bassul electric și ritmul afro-american dansant al funk-ului new-yorkez, în ritmuri de soul, rock, jazz și avant-garde.

Detalii despre eveniment se pot găsi pe pagina oficială de Facebook a festivalului: https://m.facebook.com/Garana-Fussion-Festival-460585387620761/.

FullSizeRender

 

DESPRE FUSION&GOSPEL

FUSION MUSIC considerate “muzica de nișă”, ofera posibilitatea ca mai multe stiluri diferite să fie folosite în timpul unei reprize muzicale dar și în timpul interpretării unui singur cântec. Reprizele de fusion au o varietate largă de muzica alternativă incluzând blues, soul, disco, jazz, pop sau muzică electronică dar și alte genuri muzicale.

GOSPEL MUSIC este un gen de muzică creștină. Creația, interpretarea, semnificația și chiar definiția muzicii gospel diferă în funcție de cultura și contextul social. Muzica gospel este compusă și interpretată în multe scopuri: religios sau ceremonial dar și ca produs de divertisment pentru piață.

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei