Stații noi de epurare, inaugurate la Băile Herculane și Moldova Nouă!

statii

Două obiective destinate epurării apelor uzate au fost  inaugurate în stațiunea Băile Herculane și în orașul Moldova Nouă, obiective care sunt  parte a unui contract de 24,3 milioane lei, care include și stațiile de epurare apă uzată din orașele Moldova Nouă și Oțelu Roșu, derulat cu fonduri europene de către operatorul județean de apă şi canalizare SC Aquacaras SA.

1

Finalizarea unei investiții de 8,1 milioane lei, o nouă Stație de Epurare Ape Uzate, marcată astăzi, 26 iunie 2020, aduce doar beneficii locuitorilor și turiștilor stațiunii Băile Herculane. Este o stație de tratare a apelor uzate care respectă toate condițiile de mediu și care utilizează o tehnologie modernă, o investiție care va aduce un plus de valoare calității vieții locuitorilor oraşului de pe malul Cernei”, a declarat președintele Consiliului Județean Caraș-Severin, Silviu Hurduzeu, prezent la inaugurare.

Problema colectării şi prelucrării apelor uzate a fost soluţionată și la Moldova Nouăodată odată cu finalizarea lucrărilor la noua staţie de epurare, o investiţie de circa 8 milioane lei derulată cu finanţare europeană de către SC Aquacaraş SA.

2

 

„Împreună cu reprezentantul Ministerului Fondurilor Europene, director Bogdan Chiţescu, primarul Adrian Torma şi directorul SC Aquacaraş SA, Gheorghe Filipescu am văzut astăzi, 27 iunie 2020, la Moldova Nouă, o staţie unde se va aplica o tehnologie modernă de epurare, contribuind astfel la ecologizarea mediului şi la păstrarea calităţii resurselor naturale ale zonei”, a mai declarat Silviu Hurduzeu.

3

 

Lorena POENARU

Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

  1. Mosut

    Mare minciuna, deverseaza noaptea direct in Cerna tot rahatul, nimic nu functionaza la statia asta.In spazele statiei puteti vedea conducta si savura mirosul specific.

    Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei