Stațiunea Băile Herculane se pregătește de integrare în absolut! Tabăra internațională de yoga începe peste câteva zile!

modelmic

Mii de yoghini sunt așteptați zilele următoare în Băile Herculane, la tradiționala tabără internațională de yoga. Stațiunea milenară de pe Valea Cernei a devenit, se pare, locul preferat de adepții Mișcării de Integrare Spirituală în Absolut, aceștia întorcându-se an de an pe platoul Coronini pentru desfășurarea taberei spirituale.

Anul acesta, Tabăra internațională de yoga va avea loc în perioada 25 aprilie  – 6 mai, interval în care vor avea loc meditații, conferințe pe diverse teme, aprofundarea unor tehnici de yoga avansate, spectacole de teatru, de dans sau de umor, dar și celebrele spirale de integrare în absolut.

Pentru localnici, venirea yoghinilor reprezintă întotdeauna un motiv de bucurie, mai ales că tabăra acestora coincide cu minivacanța de 1 mai, deci este de așteptat ca în aceea perioadă gradul de ocupare al stațiunii să fie de 100%. Nu doar locuitorii din Herculane se pregătesc pentru sosirea adepților MISA, ci și cei din satele aparținătoare, care se așteaptă să se crească vânzările la produsele alimentare, în special la fructe, legume și miere.

Foto: misayogacamps.blogspot.com

Diana RADU

 

 

 

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei