Stațiunea Băile Herculane va avea în sfârșit un centru de permanență!

modelmic

În ședința ordinară a Consiliului Local Băile Herculane a fost aprobată hotărârea pentru înființarea unui centru de permanență în orașul de pe Valea Cernei.
Pentru a se familiariza cu prevederile legale în domeniu și cu procedurile pe acest segment, o delegație a forului administrativ din Herculane a purtat vineri, 26 iulie, discuții cu președintele-director general al Casei de Asigurări de Sănătate Caraș-Severin, dr. Gheorghe Stoichescu.

Demersul vine ca urmare a discuțiilor purtate de către doamna deputat de Caraș-Severin, Luminița Jivan, cu cetățenii de pe Valea Cernei și cu factorii de decizie din zonă. S-a ajuns la concluzia comună potrivit căreia zona are un aflux mare de persoane, iar asigurarea asistenței medicale primare este o prioritate. Colegii din Băile Herculane au dovedit interes în ceea ce privește modalitatea de a intra în legalitate și în contract după ce vor fi puse la punct toate detaliile necesare”, precizează directorul CJAS Caras-Severin.

Viitorul centru de permanență va funcționa într-un imobil de pe strada Trandafirilor. Consilierii locali prezenți la Reșița s-au informat și cu privire la avizele și autorizațiile ce trebuie obținute și despre condițiile de eligibilitate pentru ca centrul de permanență ce va funcționa în Herculane să intre în relații contractuale cu Casa de Asigurări de Sănătate Caraș-Severin, după cum a mai precizat președintele – director general al Casei de Asigurări de Sănătate Caraș-Severin.

 

Elena FRANȚ 

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei