Sterilizarea câinilor, cu și fără stăpân, continuă la Oravița!

modelmic

O nouă campanie de sterilizare a câinilor, cu și fără stăpân, se derulează în aceste zile în Oravița. Este cea de-a șasea astfel de campanie organizată în oraș, anunță Primăria Oravița, care lansează în același timp un apel către orăvițeni: să dea o mână de ajutor pentru ca această inițiativă să fie un succes.

În această dimineața am dat startul celei de-a șasea campanii de sterilizări gratuite. Timp de două zile, între orele 09:00 și 17:00, vă așteptăm la Adăpostul de Câini de pe Variantă, cu animalele canine pe care doriți să le sterilizați.

Vă reamintim că în cadrul acestei campanii vom steriliza doar câini cu și fără stăpân.

De asemenea, vă reamintim că soluția sterilizării a fost aleasă împreună cu iubitorii de animale și din studiile și documentările făcute pare a fi cea mai bună variantă în vederea gestionării fenomenului pe termen lung. Facem un apel la iubitorii de animale și nu numai să ne dea o mână de ajutor în aceste două zile”, informează reprezentanții Primăriei Oravița.

Campania de sterilizare este derulată cu sprijinul Organizației NetAp din Elveția și a unei echipei conduse de medicul Noemi Kiss din Timișoara.

Diana RADU

 

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei