Studenții belgieni de la Thomas More vor să revoluționeze asistența socială la Reșița și turismul la Moldova Nouă

modelmic+editorial

 

O delegație formată din reprezentanți ai Universității Thomas More din Belgia și ai Fundației Flemish-Romanian. The Open Network pentru dezvoltare comunitară s-au întâlnit marți cu conducerea UEM și reprezentanții autorităților județene pe domeniul turism și asistență socială.

La întâlnire s-au identificat căi și acțiuni concrete de consolidare și extindere a parteneriatului existent și s-au stabilit o serie de proiecte concrete pe cele două domenii de studiu, turism și asistență socială.

Astfel, la sfârșitul lunii martie un grup de 10 studenți belgieni, însoțiți de cadre didactice, vor face echipă cu studenții de la universitatea reșițeană pentru un proiect de cercetare în domeniul asistenței sociale.

Delegația din Belgia și-a încheiat ziua cu o întâlnire de lucru în Clisura Dunării la Hostel Baba Caia din Coronini aparținând UEMR, cu primarul localității Moldova Nouă, Adrian TORMA.

În cadrul discuțiilor s-au pus bazele unei viitoare colaborări în domeniul social, cât și în conturarea unei viziuni comune pentru dezvoltarea turismului în Clisura Dunării.

ParteneriatErasmusBelgia(4)

ParteneriatErasmusBelgia(6)

Diana RADU

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei