Studenții reșițeni pot învăța cum să…învețe! Universitatea îi consiliază înainte de sesiune

modelmic+editorial

Prima sesiune din viața de student este poate unul dintre cele mai stresante momente ale studenției. Tocmai de aceea, conducerea Universității Eftimie Murgu din Reșița a decis să își ajute bobocii să treacă mai ușor și fără emoții peste acest hop.

În acest sens, în săptămâna premergătoare sesiunii de examene aferente primului semestru din anul universitar 2017-2018, Centrul de Consiliere şi Orientare în Carieră derulează o serie de sesiuni de informare adresate studenţilor din anul I de la programele de studii din cadrul celor trei facultăți ale UEMR.

O primă astfel de întâlnire a avut loc marți, ora 12, la Universitatea „Eftimie Murgu” din Reșița, în sala multimedia „Constantin Gruescu” cu bobocii Facultăţii de Ştiinţe Sociale.

Prin intermediul acestor sesiuni de informare se urmărește dezvoltarea competențelor transversale ale studenților care se pregătesc pentru sesiune. De asemenea, spun reprezentanții UEM, aceste întâlniri îi învață pe studenți să-și optimizeze tehnicile de învăţare și să-și gestioneze cât mai bine timpul şi emoţiile examenelor.

Alexandra JURCA

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei