Subprefectul Cătălin Hogea, destituit!

Hogea destituit

Guvernul condus de premierul Viorica Dăncilă a hotărât schimbarea subprefectului județului Caraș-Severin, Cătălin Hogea, care se adaugă mai multor demiteri ale unor reprezentanți ai executivului în teritoriu. Hogea ocupa funcția de subprefect al județului Caraș-Severin din februarie 2018.

Tot astăzi au fost destituiți prefectul de Bacău, Maricica-Luminiţa Coşa, cea care a fost înlocuită cu Valentin Ivancea, care ocupase până acum funcţia de subprefect. În funcţia de subprefect a fost numit Paul-Claudiu Cotîrleţ.

Tot prin hotărâre de guvern, a fost destituită din funcţia de subprefect al judeţului Alba Monica Popescu, iar în locul său a fost numit Nicolae-Gheorghe Mera.

Au mai fost destituiţi subprefectul de Hunedoara, Dorel-Ovidiu Bretean și subprefectul de Sibiu, Horaţiu-Lucian Marian.

Constantin-Adrian Blănaru a fost desemnat subprefect al judeţului Iaşi.

Numele noului subprefect, care îl va seconda pe prefectul Matei Lupu, va fi aflat în scurt timp. O șansă importantă pentru ocuparea acestei funcții o are fostul deputat PSD Ioan Benga.

Diana RADU

Stiri similare

5 Comentarii

 1. Petru

  “O șansă importantă pentru ocuparea acestei funcții o are fostul deputat PSD Ioan Benga.” – cred ca dl. Hogea era mai bine pregatit, dl. fost deputat, fost inspector, fost consilier local, fost director de scoala -a tot fost numit politic… Asta a cam fost pe la toate și doar a fost …

  Raspunde
  1. Elev

   Domnul Benga trebuie numit prefect. Este bănățean, profesor cu studii pe pe vremea cand se făcea școală si , cel mai important. UN OM ADEVARAT. SUCCES, DOMNULE PROFESOR!

 2. Dorin

  O,daaa…chiar ca merita sa devina subprefect Benga ! Pentru tiganizarea Ansamblului Semenicul si pentru odele inchinate conducerii judetului,chiar merita sa fie recompensat.Faptul ca e profesor de fizica il recomanda pentru aceasta functie.Noroc ca a devenit mana dreapta a prefectului Lupu,un alt “geniu” al Banatului.A facut scoala din aia serioasa ,tot pe cand a facut si Dancila scoala,o alta “capodopera”a invatamantului romanesc !
  Stomac greu trebuie pentru mizeria in care ne balacim…

  Raspunde
 3. zero

  “se adaugă mai multor demiteri ale unor reprezentanți ai executivului în teritoriu.”

  Asta cu “şcoala serioasă”, totuşi, sună bine şi promiţător faţă de turpitudinea unor impostori cu vizibil “caracter” (dual) şi “prinţipii” de haită, gen … tăiţelu’.
  De curat-murdar scria Caragiale.
  Acum i s-ar zice … curat-dual :)
  Dacă prezidentul de stat e profesor de fizică, de ce nu ar fi şi subprefectul profesor de fizică?
  Că de jurişti (producători de reguli idioate) şi de contabili (producători de taxe stupide) ne-am cam săturat în ultimii 30 de ani. Ca de cizmari.
  Nu?

  Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei