Suflete curate! Preșcolarii Grădiniței „Riki-Priki“ au oferit reșițenilor „Bogățiile Toamnei“!

rikipriki

Mare Sărbătoare la ceas de toamnă pentru frumoșii copii ai Grădiniței Riki-Priki din Reșița! Preșcolarii de la această unitate de învățământ au sărbătorit toamna și anul acesta, așa cum obișnuiesc de mai mulți ani. Copiii, părinți și cadre didactice au reușit să realizeze lucrări artistico-plastice deosebite, ce sunt expuse în holul grădiniței, au făcut pâinici pe care le-au dăruit cu mult drag trecătorilor.

Micuții au  invitat,  totodată, oamenii la spectacolul Bogățiile toamnei, ce a avut loc în curtea grădiniței, miercuri, 18.10.2017, spectacol pentru care cei mai mici au pregătit o paradă cu costume confecționate cu ajutorul părinților, cântece și jocuri muzicale, iar la final copiii au surprins invitații cu o  minunată horă bănățeană, în care s-au prins cu toții.  După  spectacol, cu mic, cu mare au savurat din gustoasa ciorbă de legume, la a cărei preparare au muncit de dimineață.

„Acțiunile desfășurate în ultima perioadă în grădinița noastră fac parte din marea sărbătoare a toamnei și a bogățiilor aduse de aceasta. Plămădirea și dăruirea pâinilor, tocatul legumelor pentru ciorbă și spectacolul pregătit de copii și cadrele didactice sunt cuprinse în cadrul proiectului interjudețean „Anul și Bogățiile toamnei“, aprobat în CAERI 2017, poziția 512 și se vor finaliza cu un concurs de creații artistico-plastice, creații ce pot fi văzute în expoziția desfășurată în holul grădiniței noastre“, ne-a declarat coordonatorul proiectului, prof. Daniela Lungu.

,,Astăzi sunt o ciupercuță. Am o pălărie maaare, roșie, cu multe buline. Am dansat și am cântat în cerc. Am pregătit legume pentru ciorbă. Voi mânca împreună cu mama”, ne-a spus cu voce șoptită un pitic mic de la Grădinița Riki Priki Reșița.

Sergiu TABAN

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei