Suspecții unor furturi de pe raza Caransebeșului, ridicați de judiciariști și mascați!

modelmic

Azi dimineaţă, judiciarişti ai Serviciului Investigaţii Criminale Caraș-Severin, însoțiți de luptători ai Serviciului pentru Acţiuni Speciale din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Caraș-Severin  au efectuat mai multe descinderi la persoane bănuite de furturi din locuinţe şi din societăţi comerciale.

Coordonaţi de procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Caransebeș, oamenii legii au au două mandate de percheziţii domiciliare la locuinţele unor persoane suspectate de furt, cercetări care se desfășoară și la această oră. Acţiunea s-a desfăşurat în cadrul unui dosar penal în care se efectuează cercetări pentru comiterea infracţiunii de furt calificat, două persoane fiind vizate de comiterea unor astfel de fapte penale. Pentru moment, cei doi suspecți sunt reținuți la audieri, momentan fără cătușe pe mâini. Conform datelor de care beneficiază procurorul de caz, cel mai probabil acesta va propune reţinerea 24 de ore pe bază de ordonanţă iar mai apoi măsura arestării preventive pentru 30 de zile, pentru unul dintre suspecți.

Din primele verificări a reieşit că pe perioada anului 2017 şi până în prezent, cei în cauză ar fi pătruns prin efracţie în diverse gospodării situate pe raza judeţului Caraș-Severin, de unde ar fi sustras diverse bunuri. Prejudiciul este estimat la aproximativ 100.000 de lei iar două persoane au fost aduse pentru audieri la sediul poliţiei din municipiul Caransebeș.

Rămâneți cu Reper 24 pentru a afla ce măsuri au dispus oamenii legii față de suspecții din acest dosar.

Sergiu TABAN

 

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei