Susținătorii HC Adrian Petrea ies în stradă! Miting pentru soluționarea cazului Polivalentei!

modelmic+editorial-Recovered

Autoritățile județene care administrează Sala Polivalentă ridică neputincioase din umeri atunci când sunt întrebate de ce este închisă una din cele mai importante clădiri aflate în patrimoniul Consiliului Județean.

După investiții de miliarde, multe miliarde direcționate spre reabilitarea acestui edificiu, ISU Semenic Caraș-Severin a descoperit că nu au fost montate desfumătoarele necesare iar sala, deși una modernă, cu posibilități multiple de evacuare în caz de incendiu, nu corespunde normelor PSI.

 

Cine sunt cei care nu și-au făcut treaba în cazul Sălii Polivalente?

Vicepreședintele CJ-ului, Ilie Iova, rămas de silă bucuros să ocupe un fotoliu mult prea mare pentru poponețul lui, aruncă vina pe Direcția de Administrare a Domeniului Public și Privat a județului Caraș-Severin, DADPP-ul nefiind altceva decât o direcție a aceluiași CJ?!

În fața publicului și al presei a fost scos pe post de carne de tun șeful de serviciu care răspunde de administrarea Sălii Polivalente din partea DADPP, Robert Buzzi. Mai mult, același Iova a tunat pe un alt personaj care se afla vremelnic pe un post vacantat de Ianăș Roșeți, directorul executiv adjunct de la DADPP, Marius Andrițoi.

Știați de vreme lungă faptul că oricum zilele lui Andrițoi erau numărate la DADPP în funcția supremă decizională a direcției. Andrițoi a fost mielul sacrificat, dar zic că vina nu a fost mai deloc a lui Andrițoi, care răspunde pentru neprofesionalismul lui Roșeți, pentru fuga lui Iova de răspundere, pentru modul în care obișnuia să facă un soi de administrație de bandă cu frecvență scurtă.

Dar despre asta am mai scris iar, domnule Ilie Iova, rămân consecvent ideii că erați omul care trebuia să își asume situația, nu pentru că dumneavoastră personal ați fi greșit cu ceva, ci din perspectiva conducătorului Consiliului Județean. Și trebuia să o faceți din prima secundă a declanșării acestui scandal.

Ați „delegat-o“ în mare stil managerial, pe principiul cartoful fierbinte arată mult mai bine în mâna altuia. Dacă se tăia panglica la Polivalentă, punem pariu că erați primul la declarații, cu foarfeca în mână?

 

Titus Susan stă departe de presă!

 

În timpul ăsta, comandantul pompierilor cărășeni, Titus Susan, merge pe burtă, nu iese la rampa declarativă, nu răspunde la telefoane nici mort, nici pe fix, nici pe mobil, stă departe de presă (de cea care l-ar putea inoportuna cu cine știe ce întrebări) probabil speriat fiind de efectul care i-a lovit pe colegii săi din capitală, în cazul dramei „Colectiv“.

Totuși, de ultimă oră, am înțeles că pentru ultima partidă disputată în 2015 de HC Adrian Petrea în Liga Națională, cea cu Galațiul, ați fi pus la dispoziție o mașină de pompieri care să poată interveni în cazul unui eventual incendiu. Totuși, de ce nu vi s-a acceptat această ofertă care ar fi făcut posibilă prezența publicului în sala Polivalentă, de ce nu ieșiți să ne lămuriți, domnule colonel Susanu?

Peste toate acestea, noul director al DADPP Caraș-Severin, Corina Pascotă, nu își asumă niciun risc legat de funcționarea la relanti a sălii Polivalente fără avizul PSI de la ISU și nu doar că nu mai permite echipelor de handbal și futsal să joace în Polivalentă, dar le interzice și antrenamentele, pe singura suprafață din oraș unde le sunt protejate picioarele, ligamentele, etc.

 

Echipa de ligă națională HC Adrian Petrea are soluții: emigrarea spre un alt oraș sau desființarea!

Situația devine una disperată pentru HC Adrian Petrea, jucătorii aflându-se înaintea unei duble provocări, Cupă și Ligă Națională, fără posibilitatea de a se antrena și a juca în fața publicului spectator, care își dorește acest lucru.

Practic, orașul și județul îngrădesc performanța unei echipe de top (loc IV în Liga Națională) HC Adrian Petrea, care se baza pe sprijinul comunității și al autorităților și în niciun caz nu avea nevoie de aceste piedici. Practic o situație ce pare fără ieșire pentru echipa finanțată de Cristian Pătru, dar una care, conform unui scenariu crud, s-ar putea tranșa sec: desființarea echipei sau, în cel mai rușinos caz, preluarea și găzduirea echipei HC Adrian Petrea într-un oraș unde prostia, nepotismul și incompetența sunt ținute sub lacăt.

Totuși, HC Adrian Petrea nu renunță la luptă și la dorința de a juca în fața propriului public reșițean, clubul de handbal a cerut pentru ziua de joi, 28 ianuarie 2016 avizul Primăriei Reșița pentru organizarea unui miting în fața sălii Polivalente. Găsirea unor soluții de urgență au fost cerute și semnalate în cadrul ședinței de Consiliu Local Reșița de ieri și de deputatul Ioan Benga și de consilierul Gheorghe Năsturel,

 

Sergiu TABAN

 

 

Distribuie pe:

Stiri similare

5 Comentarii

 1. LAURA

  SA REZOLVE CORINA SITUATIA DOAR PENTRU ASTA A FOST NUMITA, SAU NU? CINE O MAI TINE IN BRATE SA RASPUNDA.
  OARE ARE TUPEU SA SE DEPLASEZE LA MITING??

  Raspunde
 2. Dan

  Bai tampitilor si Iova matai ce tot arunci pe Andritoi pe dracu sa ca ia pe toti pune ti mana si autorizati luavar dracu sala aia de hoti daca din autorizatie se scoteau ceva spagi sa vezi ce repede se autoriza rusine sa va fie!!!! Du tot la caransebes daca poti

  Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei