Sală neîncăpătoare la Reșița pentru susținătorii social democrați ai Luminiței Jivan!

 

modelmic

Susținătorii social democrați din Reșița au umplut sala Dacia până la refuz, aseară, la întâlnirea cu candidatul cărășean, Luminița Jivan pentru Parlamentul European și staff-ul de campanie al organizației județene PSD Caraș-Severin.

Candidatul Luminița Jivan, încurajată de fiica ei pentru ziua hotărâtoare de 26 Mai în Europa!
Candidatul Luminița Jivan, încurajată de fiica ei pentru ziua hotărâtoare de 26 Mai în Europa!

Mesajul motivator a fost dat de senatorul Ionuț Chisaliță, care a reușit să transmită extrem de concentrat și convingător voința patrioților PSD pentru europarlamentare și ceea ce trebuie să înțeleagă românii din misiunea asumată de social democrați în Europa. La rândul ei, președintele PSD Caraș-Severin, Luminița Jivan a răspuns la generica întrebare De ce să alegeți PSD, duminică, 26 mai? Au fost expuse beneficiile pe care guvernul PSD le-a reușit în ultimii ani pentru români, realizările efective ale deputatului Jivan în procesul dezvoltării rurale, dar și urbane din județ.

modelmic

Luminița Jivan a transmis că va lupta până la capăt pentru viitorul fetiței ei la Reșița și în Caraș-Severin, fetița cea mare a candidatei la europarlamentare privindu-si mama cu speranță, chiar din primul rând al sălii. Au mai luat cuvântul în cadrul acțiunii electorale de la Reșița, într-o sală care s-a dovedit neîncăpătoare președintele PSD Reșița, Ioan Crina, președintele Consiliului Județean Caraș Severin, secretarul de stat Elena Solomonesc, Silviu Hurduzeu, șeful de campanie PSD Caraș-Severin, Mirel Pascu.

modelmic

Diana RADU

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei