Tabugan a deschis calea Mişcării Populare spre Parlament! PMP mizează pe tinerețe și înțelepciune

modelmic+editorial-Recovered

Echipa PMP, în frunte cu Ion Tabugan, şi-a depus astăzi listele cu candidații care vor intra în lupta pentru un loc în Parlament.

Holul Biroului Electoral Județean a fost neîncăpător astăzi pentru două ore, şi asta pentru că Tabugan l-a evitat la mustață pe Mocioalcă, cel care, împreună cu echipa PSD, a părăsit sediul BEJ cu doar câteva minute înainte de sosirea membrilor PMP.

Lista PMP pentru Camera Deputaţilor este deschisă de Ion Tabugan, experimentat deja pe funcția de deputat, urmat de Ionuţ Popovici. Pentru Senat, lista este deschisă de Aurel Marinescu, urmat de Ion Olaru.

,,Partidul Mişcarea Populară, cu aproape întreaga echipă care candidează la alegerile din 11 decembrie, am venit astăzi să ne depunem candidaturile. Totul a fost ok, am alături de mine și tineri, și persoane mai în vârstă, așa ca mine. Eu candidez pe locul întâi la Camera Deputaților, iar pentru Senat primul pe listă este colegul meu Marinescu.

Am vrut sa împletim elanul tineresc cu înțelepciunea celor mai în vârstă care au trecut prin viață. PMP este un partid tânăr și vrem să fie partidul viitorului. Cu certitudine vom intra în Parlamanetul României. PMP este un partid bine închegat și sperăm ca prin reprezentanții noștri în administrațiile locale să facem ceva bun pentru cărășenii noștri. Ne dorim din suflet acest lucru”, explică Ion Tabugan.

[slickr-flickr search=”sets” set=”72157674588598450″]
Alexandra JURCA

 

 

 

 

Distribuie pe:

Stiri similare

1 Comentariu

  1. Alegator

    Nici nu trebuie sa ne mai prezentam la alegeri, odata ce, potrivit acestui articol, PMP-ul are, 90% in sondaje, ASA scrie dra Alexandra!Precis ca dupa acest comment o sa rectifice, fara sa-mi multumeasca! Corect este, 9%.

    Raspunde

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei