Tâlhărie cu spray lacrimogen în scara unui bloc din Reșița! Autorul: un tânăr de 21 de ani!

 modelmic

Autorul unei tâlhării ce avut loc pe raza municipiului Reșița a fost reținut de polițiști. Este vorba de un tânăr de 21 de ani, care a sustras un telefon mobil de la un bărbat căruia i-a pulverizat în față spray lacrimogen. Totul s-a petrecut în scara unui bloc din Reșița, la finalul săptămânii trecute. 

Ieri, 8 mai a.c., în urma cercetărilor efectuate și a administrării probatoriului în cauză, poliţiştii municipiului Reșița – Biroul de Investigații Criminale au identificat un tânăr de 21 de ani, din Reșița, bănuit de săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată.

În fapt, la data de 5 mai a.c., în jurul orei 00.37, bănuitul ar fi pătruns într-o scară de bloc din Reșița și prin pulverizare cu spray lacrimogen, i-ar fi sustras unui tânăr un telefon mobil, după care ar fi fugit.

Polițiștii l-au identificat și i-au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tâlhărie calificată”, explică purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Caraș-Severin, Cecilia Dăneț.

Cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă Caraș-Severin, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat magistraților Judecătoriei Reșița pentru dispunerea măsurilor legale.

Telefonul mobil în valoare aproximativ 2.800 de lei a fost recuperat și restituit părții vătămate.

Foto: newsbv.ro

Karina TINCUL

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei