UPDATE: A fost găsit al doilea bărbat, implicat în tâlhăria de la Oravița! Încerca să fugă din țară cu avionul!

modelmic

8.650 de lei au fost sustrași dintr-un restaurant din Oravița de către doi tineri care au reușit să intre în local după ce au forțat ușa și au amenințat-o pe angajata care se afla în interiorul acestuia. Cazul este în prezent cercetat de polițiștii din Oravița, care au reușit îl să aresteze pe unul dintre făptuitori. Oamenii legii efectuează în continuare demersuri pentru identificarea celui de-al doilea bărbat. 

„La data de 22 ianuarie, în jurul orei 04.00, intenționând să consume băuturi alcoolice, doi bărbați în vârstă de 21, respectiv 28 de ani, s-au deplasat la un restaurant de pe raza localității Oravița. Deși localul era închis, cei doi au observat că barmanița de serviciu era înăuntru. Pentru că aceasta ar fi refuzat să le deschidă, bănuiţii ar fi forțat ușa de acces iar sub amenințări cu acte de violență, i-au solicitat să le servească băuturi alcoolice.

Profitând de neatenția barmaniței, bărbatul de 21 de ani a sustras suma de 8650 de lei dintr-o cutie metalică aflată în interiorul pultului de servire, după care a părăsit localul. La scurt timp a fost urmat și de cel de-al doilea bărbat”, explică purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Caraș-Severin, Cecilia Dăneț.

În urma activităților desfășurate, polițiștii l-au depistat pe bărbatul de 21 de ani, fiind recuperată o parte din suma sustrasă, respectiv 1050 de lei.  Acesta a fost reţinut pentru 24 de ore iar la data de 23 ianuarie a fost prezentat magistraţilor, care au emis pe numele lui un mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile, fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Caraş-Severin.

În continuare se efectuează cercetări în vederea identificării și celui de-al doilea bărbat în vârstă de 28 de ani, bănuit de săvârșirea infracțiunii de tâlhărie calificată.

UPDATE: A fost găsit al doilea bărbat, implicat în tâlhăria de la Oravița! Încerca să fugă din țară cu avionul! 

Cel de-al doilea bărbat, implicat în tâlhăria ce a avut loc zilele trecute la un restaurant din Oravița a fost identificat și reținut de polițiști. Tânărul care se sustrăgea urmăririi penale, a fost depistat în Punctul de Trecere a Frontierei de pe aeroportul București Otopeni, fiind preluat sub escortă de către polițiști. Cel în cauză a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de astăzi să fie prezentat magistraților Judecătoriei Oravița cu propunere de arestare preventivă.

Karina TINCUL

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei