Tamponare violentă la Reșița, în intersecția de la Victoria!

tamponare

Un accident de circulație a perturbat liniștea acestei seri în cartierul Govândari, din municipiul Reșița.

Din datele obținute de la martorii acestui eveniment petrecut la Reșița, șoferul unui autoturism, marca BMW, ar fi virat pentru a putea pătrunde de pe Bulevardul Republicii, pe Strada Progresului fără a acorda prioritate unui autovehicul marca Mitsubishi care se deplasa regulamentar, din direcția Renk spre Intim.

Șoferul SUV-ului Mitsubishi a fost surprins de apariția BMW-ului și nu a reușit să evite impactul cu acesta, pe jos suprafața carosabilului fiind umedă, după precipitațiile căzute astăzi. În urma acestei tamponări cele două autoturisme au fost grav avariate, fiind necesară transportarea lor cu o platformă.  Din fericire, nu s-au înregistrat victime în urma coliziunii.

La fața locului s-a deplasat un echipaj de la Serviciul Poliției Rutiere al IPJ Caraș-Severin, care a efectuat cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzei care a condus la producerea păgubosului incident petrecut pe cel mai circulat bulevard al Reșiței.

accident Republicii

Sergiu TABAN

 

Stiri similare

5 Comentarii

  1. Crisil

   Nu e teribilist ,avea geamurile aburite si nu la vazut pe om ca vine. Se poate intampla oricui. Nu toti cu BMW sunt teribilisti.

 1. Adrian

  Nu inteleg de ce nu se semaforizeaza acea intersectie.
  In afara de masinile carora trebuie sa le dai prioritate ai o mare problema si cu pietonii in acea intersectie.
  Daca stai sa dai prioritate la toti pietonii care se angajeaza acolo in traversare nu mai treci in veci prin acea intersectie.
  Daca intersectia ar fi semaforizata multe problema s-ar rezolva.
  In schimb … ia ghici, ne trebuie semafor la Victoria si la Centru de colectare a sangeleui.

  Raspunde
  1. zero

   Intersecţiile nu se semaforizează (singure). Dimpotrivă.
   Tăiţeii au alte priorităţi: dărâmarea garajelor oamenilor, nu prioritatea pietonilor.
   În sens rutier, ar putea fi pe acolo fie prioritate de dreapta (normală), fie de stanga (mini-sens giratoriu decorat vizibil şi circular cu … “morcovi”). Fără indicatoare.
   Ce zice cel de la siguranţa circulaţiei de “isprava” asta?

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei