Tamponarea uşoară, bizonul din trafic şi dilema jurnalistului

bizonul din trafic

Despre incidentul de zilele trecute din fața Inspectoratului de Poliţie C-S, după apariţia articolului colegilor de la Expres de Banat, pe reţelele de socializare s-a comentat şi răs comentat, despre incidentul în sine, despre comportamentul ziaristului, despre comportamentul mirelui sau al poliţiştilor care au intervenit, ce mai încoa` şi-n colo, o întreagă dezbatere on-line. Dezbatere care, e corect să o spunem, de cele mai multe ori este benefică.

Dincolo de unele comentarii răutăcioase ale unor persoane destul de cunoscute în urbe, comentarii care nu le fac tocmai cinste, întreb şi eu, retoric, e drept și numai după ce am văzut întreaga filmare cu comportamentul lui ginerică, ce mama dracului, trebuia să facă Taban când ginerele i-a spart (crăpat, zic unii postaci) telefonul? Evident, să îşi ceară scuze flăcăului, poate să îl invite la o cafea şi apoi să se pupe focos în faţa Inspectoratului de Poliţie !…. Mai mult, eu chiar felicit mirele, care, în necunoştiinţă de cauză că miresica lui tocmai se împăcase cu celălalt conducător auto, a avut puterea să felicite şoferul cu care mireasa tocmai se pupase și să îi adreseze cuvinte de dor la adresa acestuia , gen „tu-ţi gura mă-tii !”… Şi aici ştiu ce spun, am văzut filmarea, l-am auzit pe ginerică atunci când îi zicea de bine celuilalt. E şi ăsta un comportament decent ?

Cât despre prezenţa ziaristului la faţa locului, în mediul on-line, numai păreri și păreri, ceea ce e bine, majoritatea în favoarea jurnalistului. Tabane, ești vinovat că te-ai aflat acolo în trafic, de acum, înainte de a scrie, apucă-te frate de chestii paranormale, poate ajungi la incident înainte de producerea acestuia !

Mireasa, înţelegătoare, a rezolvat problema amiabil, ginerică a scăpat ieftin, cu o amenda de 200 lei, pentru comportamentul său, cam puţin după intensitatea manifestărilor sale, iar ceea ce e mai rău pentru el, e faptul că trebuie musai să plătească telefonul jurnalistului, că dacă așa zice legea… Bani are, i-au rămas de la nuntă!…. Şi ştiu că oamenii din zona Mâtnic sunt la locul lor…..

Dar de aici şi până la ameninţările care au venit on-line de la amicii ginerelui, e o cu totul altă poveste…. Măi Rambo, ăsta care îi baţi pe toţi, te mănîncă placajul? Ori poate îţi ceri scuze ziaristului că, mde, erai totuşi la o nuntă !

bizonul din trafic

Noi dorim casă de piatră tinerilor căsătoriţi, incidentul a fost izolat, nu-i aşa ?…..

Vă pup brusc!

Adi NICA

Stiri similare