Tânăra care și-a donat indemnizația de consilier municipal pentru copiii din Caransebeș! Iar ei au făcut „lună” cartierul Balta Sărată!

ANdra Plesa

Consilierul municipal din Caransebeș, Andra Pleșa, a „recidivat” într-un nou act de voluntariat, de această dată cu scop educativ și eco-civic alături de vlăstarele gugulanilor, după cum recunoaște participanta la acțiune. Să menționăm că nu este pentru prima dată când tânărul consilier realizează o acțiune filantropică, având ca scop sprijinul educațional oferit copiilor defavorizați.

La activitățile de ecologizare din cartierul Balta Sărată, ai cărei inițiatori au fost Organizația pentru Strategii și Program de Dezvoltare și Asociația „Muntele Mic Extrem”, alături de Andra Pleșa au participat aproximativ 100 de copii care fac parte din grupul țintă al centrului de zi „Maria” și „Sfântul Stelian”. Copii care povin din familii defavorizate, dar care își doresc un viitor mai senin. Despre evenimentul care s-a desfășurat în cartierul caransebeșean Balta Sărată, consilierul municipal Andra Pleșa, a afirmat:

Am avut bucuria și onoarea să particip ca voluntar în proiectul „Fă-ți curat în cartier” organizat de O.S.P.D (Organizația pentru Strategii și Program de Dezvoltare) și Asociația „Muntele Mic Extrem” având ca scop educarea copiilor. Educația prin implicare directă este cea mai sănătoasă, tocmai pentru a le asigura un viitor curat următoarelor generații.
Ce am vrut să facem prin acest eveniment?
Simplu, în primul rând să încurajăm toate comunitățile sa acționeze în mod responsabil față de mediu. Am reușit să identificăm principalele zone afectate de gunoaie și, practic, am transmis un exemplu de comportament eco-civic pentru toți oamenii din cartiere.

Un oraș curat este un oraș model, iar un oraș model este un oraș al viitorului.

andra copii

A fost o zi minunată pe care am trăit-o în preajma tuturor acestor copii și am văzut cum de la mic la mare s-au străduit să facă totul cât mai bine” – Andra Pleșa.

Andra P

După încheierea activităților eco-civice, organizatorii le-au înmânat celor mici diplome iar consilierul municipal le-a oferit copiilor pungi cu dulciuri, lăsând la magazin ceva mai mult de o indemnizație de consilier local al Caransebeșului.

La cât mai multe asemenea acțiuni pentru micuții caransebeșeni, cei care astăzi s-au simțit răsplătiți pentru munca depusă!

Andra organizatori

Diana RADU

Stiri similare

1 Comentariu

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei