UPDATE: Tânără de 17 ani din Oțelu Roșu, dispărută de 2 zile de la domiciliu! Polițiștii cer sprijinul cetățenilor!

modelmic

Poliţiştii din Oțelu Roșu solicită sprijinul cetățenilor în vederea depistării  unei fete care a plecat de la domiciliul său în urmă cu două zile și până în prezent nu s-a mai întors. Cei care pot oferi informaţii care să conducă la găsirea ei sunt rugați să sune la numărul unic de urgenţă 112 ori să anunţe cea mai apropiată unitate de poliţie. 

Tânăra dispărută, ANNA EMANUELA FLOREI, are 17 ani și, conform informațiilor transmise de polițiști, a plecat voluntar de la domiciliul său din data de 22 noiembrie a.c. și până în prezent nu a mai revenit.

Reprezentanții Inspectoratului Județean de Poliție au transmis un comunicat în care prezintă și semnalmentele fetei: înălţime 1,65 metri, 58 de kg, fața ovală, ochi căprui, păr negru, lung.

La data dispariţiei aceasta purta geacă și pantaloni albaștri iar pe cap avea o căciulă.

Persoanele care pot oferi informaţii care să conducă la găsirea ei sunt rugate să sune la numărul unic de urgenţă – 112  sau să contacteze cea mai apropiată unitate de poliţie”, precizează Cecilia Dăneț, purtătorul de cuvânt al IPJ Caraș-Severin.

UPDATE: Anna Maria Florei a fost găsită spânzurată,  sâmbătă, 25 noiembrie, în zona unor ruine ale unor societăți comerciale din Oțelu Roșu. Conform reprezentanților IPJ, la examinarea exterioară a cadavrului nu s-au observat urme vizibile de violență, dar cauza exactă a decesului urmează să fie stabilită în urma necropsiei. În cauză, oamenii legii au întocmit și un dosar de cercetare penală.

 

23949402_2416423305249654_249319348_o

 

 

foto: Facebook

Diana RADU

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei