Tânără din Caraș-Severin, înșelată prin telefon! A plătit 700 de lei pentru un premiu fictiv!

 modelmic

Naivitatea se plătește. O tânără din Băile Herculane a rămas fără 700 de lei, după ce a căzut victimă unei înșelăciuni, prin  metoda premiilor fictive prin intermediul companiilor de telefonie.

Ieri, 19 iulie, în jurul orei 16:30, polițiștii din Băile Herculane au fost sesizați în scris de către o tânără în vârstă de 20 de ani, din localitate, care reclama faptul că a fost înșelată cu suma de 700 de lei.

Aceasta le-a declarat polițiștilor că în aceeași zi, în jurul orei 12:00, a fost sunată de un bărbat care s-a prezentat a fi directorul unei companii de telefonie și care a anunțat-o că în urma unei tombole, a câștigat suma de 3.000 de euro. Pentru a-și putea ridica așa-zisul premiu, tânăra a fost sfătuită să depună 1.400 de lei într-un cont bancar. Aceasta a fost de acord și a depus doar 700 de lei în contul indicat. Ulterior, și-a dat seama că a fost victima unei înșelăciuni”, explică purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Caraș-Severin, Cecilia Dăneț.

În prezent, polițiștii fac cercetări în acest caz sub aspectul săvârșirii infracțiunii de înșelăciune.

Cazul vine la doar o zi după ce un bătrân din Moldova Nouă a fost și e înșelat de cei care urmăresc un câștig rapid pe căi nelegale. Acesta a fost de acord să îi plătească unui necunoscut 10.000 de lei pentru niște bijuterii care ulterior s-au dovedit a fi simple tinichele.

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei