UPDATE: Tânărul din Reșița, bănuit că și-ar fi împușcat concubina, reținut pentru 24 de ore

retinut

UPDATE:  Judecătoria Reșița a admis propunerea Parchetului de pe lângă Judecătoria Reșița și a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile, a bărbatului de 27 de ani, bănuit de săvârșirea infracțiunilor de nerespectarea regimului armelor și al munițiilor, lovire sau alte violențe și amenințare. Acesta a fost introdus de polițiști în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Caraș-Severin, pentru executarea măsurii preventive.

……………………………………

Tânărul de 27 de ani din Reșița, bănuit că și-ar fi împușcat ieri concubina cu un pistol cu bile, a fost reținut pentru 24 de ore. În locuința acestuia au fost descoperite mai multe arme, dintre care una letală, pentru care bărbatul nu avea autorizație.

În urma cercetărilor efectuate în cursul zilei de ieri, polițiștii Serviciului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, împreună cu polițiști de la Poliția Municipiului Reșița au ridicat de la locuința bărbatului de 27 de ani, bănuit că și-ar fi împușcat concubina cu un pistol de tip Airsoft, 3 arme scurte, tip pistol, dintre care una letală, 5 cartușe cu glonț și peste 200 de proiectile metalice și de cauciuc.

Din verificări s-a stabilit că bărbatul nu era autorizat pentru deținerea, portul și folosirea armelor letale și neletale, supuse autorizării”, precizează Alina Boeru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Județean de Poliție Caraș-Severin.

Citește și Femeie din Reșița împușcată cu un pistol cu bile de către concubin

Aseară, bărbatul de 27 de ani a fost reținut pentru 24 de ore și introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului, iar în cursul zilei de astăzi, urmează a fi prezentat Parchetului pentru dispunerea de măsuri legale.

foto: emaramures.ro

 

Karina TINCUL

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei