Târg cu iz de primăvară pe platoul celei mai vechi gări din România

modelmic

Primăvara își intră încet, încet în drepturi, iar în wekeend-ul ce urmează orăvițenii vor simți mai aproape unul dintre cele mai frumoase anotimpuri. Chiar dacă iarna își mai arată colții, vineri și sâmbătă temperaturile de primăvară  își vor face simțite din nou prezența în termometre. Un prilej tocmai bun pentru cea de-a X-a ediție a Târgului de primăvară de la Oravița.

Primăria Orașului Oravița, alături de Camera Agricolă a județului Caraș-Severin și Casa de Cultură „George Motoia Craiu” din orașul cărășean, organizează cea de-a X-a ediția a Târgului Agricol de la Oravița. Devenit deja o tradiție a ultimilor ani, la eveniment vor participa producători autohtoni de produse agricole, apicole, horticole, și de artizanat tradiționale. De la târg nu vor lipsi nici crescătorii de păsări și iepuri, expozițiile acestora stârnind la fiecare ediție curiozitatea și admirația vizitatorilor.

Cum deja v-au obișnuit deja organizatorii, și la această ediție instituțiile de învățământ și centrele religioase se vor întrece într-o expoziție culinară cu vânzare ce se va lasă cu premii din partea administrației locale.

Ambianța muzicală va fi asigurată sub coordonarea Casei de Cultură „George Motoia-Craiu” și vizitatorii se vor bucura de cântecul și dansul popular din Valea Carașului și nu numai.

Așadar, vineri și sâmbătă, 29 și 30 martie 2019, orăvițenii și nu numai sunt invitați pe Platoul din fața Gării să întâmpine așa cum se cuvine primăvara. Conform organizatorilor, la eveniment este posibil să participe și ministrul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, Petre Daea.

Sergiu TABAN

afis-targ oravita

Distribuie pe:

Stiri similare

Lasa un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *

Reper24 nu îşi asumă răspunderea pentru comentarii, deoarece nu-i aparţin şi îşi rezervă dreptul de a interzice sau de a şterge comentariile care conţin: insulte, instigări la ură, la violenţă sau la acte ilegale, exprimări obscene/vulgare
Citiţi şi Politica Redacţiei